Три перемоги броварських гандболісток на старті жіночої Суперліги

Слідом за чоловічим - стартував гандбольний чемпіонат України серед команди жіночої Суперліги. Всього у чемпіонаті беруть участь 7 команд, зокрема миколаївський «Реал», який пропустив минулий сезон, але зараз відновлює виступи навіть в умовах воєнного стану. Дебютує в Суперлізі чемпіон Вищої ліги минулого сезону «ДонДУВС-ДЮСШ 4» (Кривий Ріг).
Жіноча Суперліга. Учасники 
1. «Галичанка» (Львів)
2. «Карпати» (Ужгород)
3. «КОСФК» НУБІП-ДЮСШ-21 (Бровари, Київcька область)
4. «Спартак-ШВСМ» (Київ)
5. «ДЮСШ 1 - ХНУ» (Хмельницький)
6. «ДонДУВС-ДЮСШ 4» (Кривий Ріг)
7. «Реал» (Миколаїв)
Чемпіонат жіночої Суперліги 2023/2024 пройде в два етапи. На першому етапі всі команди зіграють кожна з кожною по три рази за туровою системою (з’їзні тури). Після шести турів визначається підсумкова таблиця 1-го етапу (загальна таблиця 1-7 місця). За підсумками 1-го етапу команди відповідно до результатів будуть поділені на дві групи для виступів на ІІ етапі. На другому етапі група І складена з чотирьох команд зіграє за підсумкові 1-4 місця, група ІІ складена з трьох команд зіграє за підсумкові 5-7 місця.
Дуже вдало стартувала об’єднана броварська команда. Броварські дівчата зіграли в домашньому турі три матчі та отримали три перемоги і в підсумку очолили турнірну таблицю жіночої Суперліги
Результати матчів за участі нашої команди: • «КОСФК» (Бровари) – «Спартак-ШВСМ» 23:22 • «Реал» – «КОСФК» 27:39 • «КОСФК» - ДонДУВС (Кривий Ріг) 38:23 Турнірна таблиця. Після 1 туру • «КОСФК» (Бровари, Київська область) - 3 матчі / 9 очок • «Спартак-ШВСМ» (Київ) - 3 / 6 очок • «Карпати» (Ужгород) - 2 / 6 очок Вітаємо гандболісток та тренерський штаб і бажаємо подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *