У Броварах відбувся благодійний куміте-марафон, організований СК «Будокан»

В суботу, 30 вересня, До Дня захисників України та Святої Покрови, які цього року відзначалися 1 жовтня, на футбольному газоні МФК «Бровари» відбулося свято єдиноборств – «KUMІTE MARATHON BROVARY – ХХХ KUMІTE».

Вони було організовано броварських спортивним клубом кіокушинкайкан карате «Будокан» (президент клубу володар чорного поясу ІV дан Андрій Гаврилюк) за підтримки відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради.

Турнір мав благодійний характер – збирали на допомогу нашим воїнам, а всі кошти зібрані на ньому (5000грн), були передані БФ  «Незалежна волонтерська організація», яким керує Дар’я Демешок.

Більш ніж 130 учасників із Броварів, Києва, Бучі, Ірпеня та Кропивницького довели свою майстерність та мужність провівши кожен 30 спарингів!

На початку спортивного дійства всі учасники було розділені на групи в залежності від віку та рівня підготовки. Перед розминкою, щоб спортсмени не отримали під час спарингів травми, головний організатор та натхненник Андрій Гаврилюк вручив подяки гостям і тренерському складу клубу за допомогу в проведенні куміте-марафону.

Свято спорту вдалося «на славу» – всі учасники витримали іспит, хоч все ж таки декому було важкувато, комусь не вистачали фізичної підготовки, а комусь морального настрою, але всі мужньо вистояли, навіть наймолодші, наочно довівши, що вони мають справжній український характер, якому притаманно сміливість, рішучість і надано можливість долати будь-які труднощі. Справжні наслідувачі справи «українських самураїв».

В підсумку всі майстри карате отримали пам’ятні медалі про участь в цьому святі єдиноборств – «KUMІTE MARATHON BROVARY – ХХХ KUMІTE» та добру згадку про наше гостинне та чудове місто Бровари! Хай же скоріше над Україною засяє мирне небо і наші діти матимуть можливість жити в щасливій країні, де не лунають сирени і не падають ракети! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *