Юні лижники в Броварах змагалися із суперниками й негодою

У суботу, 7 жовтня, в Броварах відбувся традиційний Відкритий чемпіонат Київської області з лижних гонок на лижоролерах серед юнаків та дівчат. 

Привітати учасників змагань, не зважаючи на негоду, завітали почесні гості: начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради – Дмитро Рожков, виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області  – Вадим Гайовий, представник управління молоді та спорту КОВА – Олена Степанюк, директор ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради Сергій Кульчицький, голова БФ «ЮНАЙТЕД24. БРОВАРЩИНА» Яна Івасик і багаторазова чемпіонка Паралімпійських ігор з лижних гонок та біатлону, чемпіонка та призерка чемпіонатів та Кубку Світу, Заслужений майстер спорту України – Олександра Кононова.

Перші і особисті тренери чемпіонів та призерів чемпіонатів України з лижних гонок були відзначені подяками Управління молоді та спорту КОДА та Відділення НОК України в Київській області. Серед них тренери ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради ЗТУ Микола Кузьмук і ЗТУ Роман Кузьмук та тренер ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Ніна Ялаєва.

Сто тридцять юних лижників з Броварської громади (відділення лижних гонок ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради, ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради та КОСФК), Рокитного, Тетіїва, Білої Церкви (КОЛІФКС), міст Києва та Чернігова змагалися в чотирьох вікових групах, відразу у двох дисциплінах: в кросі та гонці на лижоролерах класичним стилем.

Погода перевірила на міцність учасників і організаторів змагань дощем з сильними поривами вітру. Але іспит всіма здано на відмінно! Перемогли найсильніші!

Чемпіони і призери змагань отримали свої заслужені нагороди – дипломи Управління молоді та спорту КОДА, ексклюзивні медалі від Відділення НОК України в Київській області, пам’ятні призи для чемпіонів від ГО «Київська обласна федерація лижного спорту».

1 місце в кросі вибороли – Єлизавета Варава (Рокитне); Михайло Кірьянов (Київ); Анна Гаранжа (Київ); Олександр Солодовник (Тетіів); Володимир Матвіюк (КОСФК); Ангеліна Григоренко (Рокине); Вікторія Петлюк (Київ); Андрій Мазюк (Тетіів).

Чемпіонами в гонці на лижоролерах стали: Єлизавета Варава (Рокитне); Мілен Жовтоног (Рокитне); Анна Гаранжа (Київ); Олександр Соловник (Тетіів); Тимур Бень (Київ); Ангеліна Григоренко (Рокитне); Вікторія Петлюк (Київ); Назарій Богдан (Чернігів).

Кожен учасник змагань отримав Сертифікат учасника чемпіонату від Відділення НОК України в Київській області. Традиційно без уваги не залишилися і наймолодші учасники, отримавши пам’ятні призи.

Дякуємо всім за допомогу в організації та проведенні змагань – справжнього свята для юних спортсменів!

Дякуємо ЗСУ! Дякуємо тим, хто декілька років тому брав участь в цих змаганнях, а зараз боронить нашу державу!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *