Юні шахісти грали в шахи та «донатили» на ЗСУ

В нещодавно відремонтованому броварському шаховому клубі в суботу, 7 жовтня, відбувся Благодійний дитячий шаховий турнір для гравців від початкового рівня до 3 розряду, організований відділенням шахів ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради та відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради.

Головний суддя змагань – Семен Гребенюк.

 Шахісти, як і інші спортсмени нашого міста, долучилися до допомоги нашим військовим та внесли 5600грн в Благодійний Фонд «ЮНАЙТЕД24. Броварщина», який очолює Яна Івасик.

 В турнірі взяли участь 28 юних «майстрів шахівниць». Грали в швидкі шахи – 7 турів з контролем 10 хвилин на всю партію. В результаті напруженої боротьби 1 місце посів Березін Єгор, на другому – Громосяк Максим, а «бронза» в доробку Полякова Петра.

 Кращий результат серед дівчат та 4 загальне місце у Шерстюк Вікторії. Серед гравців без розряду 1 місце у Оміадзе Давида, на другому – Овдієнко Іван, та бронза у Ладана Дмитра.

 Вітаємо всіх переможців та учасників змагань! Всі діти отримали пям’ятні нагороди, новітню шахову літературу та, звісно, не обійшлося без солодкого!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *