Він буде домінувати у важкій вазі – так вважає промоутер Едді Хірн

Наприкінці вересня чемпіон світу за версією IBF у важкій вазі (до 90,7 кг) австралієць Джей Опетая (23-0, 18 КО) вперше в профікар’єрі відправився за тридев’ять земель, а конкретно в Англію, щоб провести перший захист титулу проти раніше небитого британця Джордана Томпсона.

На превеликий жаль місцевої публіки, нічого конкурентного з цього не вийшло – Опетаю вистачило чотирьох неповних раундів, щоб зупинити претендента.

Виступ Джея настільки вразив топового британського функціонера Едді Хірна, який влітку цього року став спів-промоутером Опетаї, що він розписав для австралійця велике і світле майбутнє. Ну або ж просто не упустив нагоди пропіарити бійця.

“Це хлопець, який буде керувати дивізіоном. Він уже король дивізіону, особливий боєць, – стверджує Хірн і продовжує. – Він – монстр. Сподіваюся, що люди в Австралії почнуть це розуміти. У вас є Тім Цзю, який є відмінним бійцем, але цей хлопець (Опетая) б’є чемпіонів. В Австралії настають великі бої, він має бути національним героєм. Ну а наше завдання в тому, щоб допомогти йому привезти всі пояси до Австралії”.

Раніше стало відомо, що Опетая допоможе Ф’юрі готуватися до Усика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *