До 20-річчя Київської обласної федерації боксу: “Український бокс проти ворожої агресії”

Звітно-виборча конференція, присвячена 20-річчю заснування Київської обласної федерації боксу, відбулася сьогодні в столиці.

В межах конференції, де офіційну Київщину спортивну представляв Михайло Ємець, заступник голови Київської Київської обласної військової адміністрації та заступник начальника Управління молоді та спорту КОВА Володимир Стеценко, нагороджено відзнаками найкращих спортовців, тренерів та спортивних  функціонерів Київщини.

Джерело – https://sport-koda.org/

За дорученням голови Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка екс-очільника обласної федерації Костянтина Калашникова було нагороджено Почесною грамотою КОВА, яку в урочистій обстановці вручив Михайло Ємець: за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, популяризацію боксу як олімпійського виду спорту та активну громадянську позицію.

Одним з головних меседжів заходу було прийняття декларації “Український бокс проти російської агресії”. Адже росії та її білоруським посіпакам, які вже й так майже повністю вигнані зі світового спорту, не місце на міжнародних рингах. В рішенні новоприйнятої декларації йдеться про заборону участі боксерів, які є членами Всеукраїнської громадської організації “Федерація боксу України” в будь-яких змаганнях з боксу, організованих безпосередньо або за підтримки Міжнародної боксерської асоціації (ІВА). Зокрема прийнято рішення звернутися до Всеукраїнської федерації боксу з проханням припинення членства у  Міжнародній боксерській асоціації як організації, яка фінансується країною-агресором та порушує права українських боксерів.

В межах заходу відбулося голосування щодо обрання нового президента обласної федерації. Одноголосно прийнято рішення обрати новим очільником боксерської Київщини Юліана Москаленка. Зокрема затверджено нову редакцію статуту громадської організації “КОФБ”.

Бокс є одних з пріоритетних видів спорту в нашій країні. Заявки нашим чемпіонам синьо-жовте знамено майорить на найвищих подіумах світу, а на честь найкращих українських боксерів лунає державний славень України, прославляючи нашу державу на увесь цивілізований світ. І збірна Київщини протягом років доводить, що є однією з найкращих, підтверджуючи це своїми досягненнями на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Дякуємо Збройним силам України за можливість для наших спортсменів тренуватися та виступати на обласних і всеукраїнських змаганнях, прославляти Україну на спортивному фронті міжнародних арен.

Віримо в Перемогу над московитською ордою!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *