Гравець ХК КОСФК “Зміна -Білий Барс” Михайло Делій “Під час матчу намагаюся бути повністю сконцентрованим”

Коментар стосовно гри МХЛ проти команди «Крижинка-Коледж» 

• Як оцінюєш роботу своєї команди під час цієї гри?

– Я вважаю, що ми свою роботу виконали. Спочатку пропустили 2 шайби, але потім зібралися, зрівняли рахунок і вийшли вперед.

• Які аспекти гри прагнеш поліпшити наступного разу?

– Більше реалізації моментів: в контратаках. Багато моментів в яких треба закидувати шайби та виводити команду вперед. І я вважаю, що саме головне – це більшість, її було багато, але змогли закинути тільки одну шайбу. В нас є схеми на більшість, які ми не змогли реалізувати. Будемо аналізувати та працювати над цим, щоб в наступних матчах закидувати більше шайб.

• Які фактори вважаєш найбільш визначальними для успіху в іграх проти сильних суперників, таких як «Крижинка-Коледж»?

– З такою командою, я вважаю треба швидке прийняття рішень, більше руху та взаємодій. Один з головних аспектів це – гра в обороні, за рахунок її ми змогли виграти цей матч.

• Як взаємодієш зі своєю командою під час гри, щоб максимізувати результативність атак?

– В нашій пʼятірці є награші, які ми тренуємо та обговорюємо на тренуваннях між собою та тренером, він нам пояснює та підказує, намагаємося виконувати на іграх. Більше намагаємося розігрувати в зоні атаки для загострення моментів.

• Як підтримуєш свою фізичну та психологічну готовність протягом всього матчу?

– В нас є кожен день тренування на яких ми працюємо та готуємося фізично, щоб вистачало сил на всю гру. Під час матчу намагаюся бути повністю сконцентрованим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *