Леся Цуренко – про провокації росіян на тенісних турнірах

Відома українська тенісистка Леся Цуренко прокоментувала дії росіян в матчах проти українських тенісистів.

Українка розповіла, як переживає воєнні дії в Україні та про реакцію організаторів тенісних змагань на провокації вболівальників із країн-агресорів.

“Цього року вже були провокації від росіян. Це пережила Катерина Байндль під час матчу Australian Open проти Камілли Рахімової. Під час цього та інших матчів росіянок на трибунах з прапорами було багато її співвітчизниць, деякі з них скористалися нагодою, щоб продемонструвати підтримку Путіну.

Мені це здається негуманним, але багато вболівальників дивилися матч у футболках із зображенням Путіна. Організатори взагалі це проігнорували. Окрім політичних причин, це дуже велика проблема для самих гравців. Вже згадувала, як на нас впливає російська символіка. У таких умовах дуже важко зосередитися.

Проблема в тому, що в кожного з нас є свої страшні моменти, пов’язані з війною. Хтось втратив сім’ю, хтось друзів, а в когось обстріляли дім чи рідне місто. Ці рани ще живі та дуже болючі. Маючи такі сильні емоції неможливо лишити спорт в стороні”, – поділилася враженнями Цуренко в інтерв’ю польському виданню SportoweFakty

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *