Президент федерації настільного тенісу України виїхав за системою Шлях та не повернувся

Екс-нардеп та президент Федерації настільного тенісу України (ФНТУ) Олександр Зац після початку повномасштабного вторгнення виїхав з України за системою “Шлях” і не повернувся.

Про це пише NGL Media.

Олександр Зац був нардепом трьох скликань від Партії регіонів.

“У червні 2022 року Херсонська ОВА двічі вносила його до системи “Шлях” як волонтера, хоча повторний дозвіл йому і не знадобився – 27 червня Олександр Зац виїхав із країни через пункт пропуску “Лужанка” на кордоні з Угорщиною і більше не повертався”, – йдеться у матеріалі.

“У колишнього нардепа, а нині голови Федерації настільного тенісу України (ФНТУ) знайшлися важливіші справи, аніж доставка гуманітарки. Вже 20 серпня він брав участь у конгресі Європейського союзу настільного тенісу, який цього року проходив у німецькому Мюнхені”.

Допомогла виїхати 47-річному Олександру Зацу громадська організація “Українська націонал-патріотична молодь” зі Львова. Саме ця організація двічі надсилала Херсонській ОВА звернення з проханням надати йому дозвіл на перетин кордону. У телефонних розмовах з NGL.media її голова Петро Рапіта згадав про співпрацю із Зацем лише з другої спроби. За його словами, той справді поїхав від них, але начебто повертався б і привозив якісь тактичні речі для військових”, – зазначає видання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *