Легкоатлетки Юлія Левченко та Оксана Ботурчук стали фотомоделями для ювелірного бренду

Цього року віцечемпіонка світу зі стрибків у висоту (2017) Юлія Левченко поділилася у своєму Instaram бекстейджем зі зйомок у рекламі ювелірного бренду. 

Згодом ці фото було опубліковано у глянцевому журналі Elle,  з коментарем, що зйомки проходили за тиждень до повномасштабного вторгнення і присвячувалась зовсім іншим темам. 

“Однак сьогодні, коли все набуло нових сенсів, ми вирішили поговорити про особисті досягнення та вчергове нагадати собі й вам, що маленьких перемог не буває. Навіть у темні часи”, – йдеться у статті.

От що розповіла Юлія Левченко про значення спортивних перемог під час війни.

“На початку війни мені здавалося, що для спорту вже не буде місця в моєму житті. Та завдяки військовим і небайдужим людям сьогодні я знову в строю. Однак сприйняття спорту змінилося: щось виходить, а щось — ні. Говорити про досягнення вкрай важко. Але попри це я мрію, щоб у майбутньому вони були — і в мене, і в кожного українця”, – ділиться титулована стрибунка у висоту. 

Ще однією героїнею цього проєкту стала чемпіонка та дев’ятиразова призерка Літніх паралімпійських ігор, спринтерка Оксана Ботурчук.

“Моє найбільше досягнення за час повномасштабної війни — народження сина Георгія 5 жовтня 2022 року. Ввечері перед потягом на цю зйомку я дізналася про вагітність, а вже за тиждень почалася війна. Через стрес я ледь не втратила маля, але опанувала себе й вирішила залишитись із сім’єю в Дніпрі. З Божою поміччю сьогодні я щаслива багатодітна матуся. Життя перемогло!”, – розповіла в інтерв’ю Оксана Ботурчук. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *