“Боятися – не гріх, гріх – зрадити своїх”: на війні загинув український футбольний арбітр

Футбольний рефері взяв автомат замість свистка та пішов захищати Україну

На війні з російськими окупантами загинув український футбольний арбітр Володимир Безборотько. У червні 2023 року на фронті загинув колега Володимира Богдан Дідух, який також працював у футзалі.

Про смерть Безборотька повідомляє пресслужба Асоціації футболу Чернівецької області у Facebook. Герою було лише 27 років. Захисник загинув на Запорізькому напрямку.

В жалобі схиляємо голови через гірку життєву несправедливість, через прокляту війну в якій за нашу Батьківщину, виявивши стійкість та мужність, героїчно загинув Володимир Безборотько.

Неможливо втамувати біль і гіркоту від втрати, але гарна згадка, нетлінна пам’ять про захисника, який відійшов у засвіти, назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, бойових побратимів. Світла пам’ять Герою, який до кінця життя гідно виконував свій військовий і моральний обов’язок. Вічна пам’ять і слава українському Воїну Світла та Добра!..“, — йдеться у повідомленні Асоціації.

Зазначимо, Герой після того, як вступив до лав ЗСУ, опублікував пост у соцмережах, використавши слова з пісні “Фортеця Бахмут” групи “Антитіла”: “Боятися – не гріх, гріх – зрадити своїх”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *