Відбувся 3-ій «Кубок Білої Пантери»

13 січня у Київському легкоатлетичному манежі відбулись треті змагання на призи бронзової медалістки Оліміпійських ігор, чемпіонки світу та багаторазової чемпіонки Європи з потрійного стрибка Ольги Саладухи – Кубок Білої Пантери.

Ініціаторка Кубка Ольга Саладуха спільно з партнерами та спонсорами створили неймовірну дружню атмосферу та справжнє спортивне свято для юних атлетів.

«Кубок Білої Пантери це не просто змагання. Це свято сили, волі, духу. Завдяки спорту ми з вами стаємо сильнішими і не тільки фізично, але й духовно. Впевнена, що серед вас є майбутні чемпіони, які приймуть естафету нашої сильної потужної країни», – сказала під час відкриття заходу Ольга Саладуха.

З вітальною промовою до учасників турніру звернулась і виконавчий директор Національного олімпійського комітету України Людмила Панченко. Вона побажала всім чесної боротьби та успіхів.

Цього року участь у турнірі взяло 311 хлопців та дівчат із 15-и регіонів України. Вони змагалися у стрибках у довжину, висоту, в потрійному стрибку та у стрибках з жердиною.

Усі учасники та учасниці отримали мотивуючі подарунки від партнерів заходу. Переможці змагань у різних категоріях отримали медалі, цінні подарунки та особисті призи від зіркової легкоатлетки Ярослави Магучіх.


Фото Dmitriy Putintsev, Pavlo Kubanov, Sasha Zalevskiy

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *