IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри-2024 завершені!

Сьогодні, 1 лютого відбулася урочиста церемонія закриття IV зимових ЮОІ-2024, що проводилися в провінції Канвондо (Республіка Корея).

Корея вразила юних атлетів своєю гостинністю та чудовою організацією цьогорічних Ігор. Із захопленням кожен зі спортсменів згадує не тільки дружню атмосферу під час змагань, а й час, проведений поза тренуваннями і важливими стартами. Організатори приготували для атлетів багато активностей та сюрпризів, зокрема різних конкурсів з пам’ятними подарунками, в яких брали участь юні спортсмени з різних країн світу. Об’єднуючись в команди та долаючи мовний бар’єр, представники юнацької збірної команди України познайомилися зі своїми колегами, знайшли нових друзів та отримали важливий досвід справжніх високорівневих змагань.

На церемонії закриття Ігор державний прапор України майорів в руках лижника Богдана Нікуліна та кьорлінгістки Маргарити Литвиненко. Разом з українською командою стояв президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах, який підтримав атлетів, подякував за чудові відгуки про Ігри, виступи та медалі, а також звернув увагу на їх поважне відношення до корейських організаторів Олімпіади.

Тож Олімпійський прапор спущено, вогонь Ігор згас і усі ми готуємося до наступного найочікуванішого мультиспортивного форуму чотириріччя – літніх Ігор XXXIII Олімпіади в Парижі.

Ми дякуємо нашим юним спортсменам за насичені два тижні змагань і бажаємо кожному не зупиняючись працювати над вдосконаленням своїх професійних навичок і долати усі перешкоди задля перемог на міжнародних аренах!

Photo:  OIS/Joel Marklund. Handout image supplied by OIS/IOC

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *