ФК «ЩИТ – Калинівка» закінчив попередній етап на мажорній ноті

МАТЧ ХІІІ ТУРУ ЧЕМПІОНАТУ БРОВАРІВ З ФУТЗАЛУ СЕЗОНУ 2023/24 РОКІВ

ФК «ЩИТ-КАЛИНІВКА» – ФК «ЕНЕРГІЯ»

РАХУНОК 7:3 (4:0)

Голи забивали:

ФК «Щит – Калинівка»: Ігор Філоненко – 2, Іван Мойсеєнко – 2, Володимир Савенко – 2, Максим Столяр

ФК «Енергія»: Богдан Костецький – 2, Сергій Бухарев

В суботу і неділю відбулися матчі останнього, ХІІІ туру, попереднього етапу чемпіонату міста Бровари з футзалу сезону 2023/24 років. За його результатами були визначені команди, які продовжать свої виступи у вищій та І лігах. ФК «Щит – Калинівка» зустрічався із аутсайдером турніру, ФК «Енергія», командою яка під час своїх виступів грає не на результат, а з метою отримати задоволення від гри.

Наставники «калинівців» вирішили цього разу надати можливість пограти всім, особливо тим, хто перебуває в найближчому резерві. Це була гра команд у відкритий футбол, коли футболісти більше думають про атаку, ніж про захист власних воріт. Загалом за час поєдинку було забито обома футбольними дружинами 10 м’ячів на будь-який смак. В першому таймі ініціатива була повністю на стороні гравців «ЩИТ-Калинівки», які гостро атакували, раз-по-разу погрожуючи воротам суперника. Вже на 2-ій хвилині Іван Мойсеєнко відкриває рахунок в зустрічі. Через дві хвилини найкращий «голеодор» команди, Ігор Філоненко подвоює перевагу – 2:0. А в підсумку команди пішли на перерву при рахунку 4:0 на користь ФК «Щит – Калинівка».

В другій половині «калинівці» «збавили оберти», чим не проминули скористатися їх суперники. Друга двадцятихвилинку вони завершили внічию – 3:3, скориставшись грубими промахами оборони супротивника. Кіперу «ЩИТА – Калинівки» Максиму Смолиговцю довелося часом демонструвати свою реакцію під час гострих контратак «Енергії». Фінальний свисток арбітра зафіксував 7:3 на користь ФК «Щит – Калинівка»!

Як зазначив офіційний представник ФК «ЩИТ – Калинівка» Максим Грішин,  що «Відбірковий турнір ми закінчили на мажорній ноті, обігравши ФК Енергію з рахунком 7:3. По результатам відбіркового турніру наша команда зайняла 9-е місце і тепер ми будемо боротися за чемпіонство в першій лізі!⚽💪🔥 Тому слідкуйте за нами і далі. Попереду все саме цікаве!»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *