Футбольний клуб «Броварія» відзначає сьому річницю з дня свого заснування!

Сім років тому, а саме 1 березня 2017 року, відбулося перше тренування юних футболістів, які вирішили пов’язати своє життя з футболом та які обрали для цього Футбольну академію «Джуніорс Старс» та ФК «Броварію». У витоків нової футбольної школи стояли нащадки славетної спортивної родини Кутакових, брати Максим, Дмитро та Андрій. Це за їх ініціативи було створено нову футбольну школу нового формату, де активно розпочалась підготовка майбутніх майстрів «шкіряного м’яча». 

А 20 квітня 2017 року, на стадіоні броварської гімназії імені Степана Олійника (Броварський ліцей №4), в пристуності високоповажних гостей, вихованців та їх батьків, відбулося урочисте відкриття Футбольної академії «Джуніорс Старс» та ФК “Броварії”.

З того часу тренери клубу познайомилися із сотнями юних талантів. Провели тисячі тренувань — на свіжому повітрі та в спортивних залах. Було зіграно безліч офіційних матчів на турнірах різного рівня – в багатьох із них клуби Академії виходили переможцями й призерами. В активі команд «Броварії» безліч завойованих нагород найвищого ґатунку. Є чим пишатися, але є й до чого прагнути, є над чим працювати.

Зараз вже відбулася зміна поколінь –  хтось вже покинув цей спортивний заклад, хтось робить свої перші кроки. Завойовано нові трофеї, відвідано нові місця на географічній карті нашої держави. Зрозуміло, що свій сумний вклад внесла і війна, викликана віроломним вторгненням північного сусіда на наші українські землі – деякі вихованці школи вимушено перебувають за кордоном.  З’явилися нові наставники, але головна мета залишається незмінною – справжній вихованець ФК «Броварії» повинен бути не лише гарним футболістом, а й патріотом своє батьківщини, України.

Цьому вчать юних футболістів їх наставники, цих прнципів й намагаються дотримуватися юні футболісти в повсякденному житті.

Бажаємо тренерам і вихованцям не сходити з обраного шляху й продовжувати славні традиції ФК «Броварії»!

Перемога буде за нами! Все буде Україна!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *