Перемога «Щита-Калинівки» над «Новою Поштою»

В суботу, 2 березня та неділю, 3 березня, відбулися чергові матчі чемпіонату міста Бровари з футзалу сезону 2023/24 років.

Один із лідерів першої ліги, представник Калинівської громади, ФК «Щит-Калинівка» зустрічався із ФК «Нова Пошта».

  • ФК “Щит-Калинівка” – ФК “Нова Пошта”
  • Рахунок 7:1 (2:0)
  • Голи забивали: ФК “Щит-Калинівка”: Євдокимчик Дмитро – 4, Ющик Олександр – 2, Савенко Володимир
  • ФК “Нова пошта” – Чуняк Роман

З перших хвилин ігрового часу «калинівці» захопили і ініціативу і «повели свою гру», гостро атакуючи і раз-по-разу погрожуючи воротам «поштарів». Місце у воротах ФК «Щит-Калинівки»  замість вилученого в минулому турі за гру руками за межами штрафного Максима Смолиговця зайняв Максим Грішин, який до честі досить надійно зіграв протягом всього матчу і не раз виручав своїх товаришів по команді під час небезпечних моментів.

Вже на 3-ій хвилині Дмитро Євдикимчик, опинившись на вісті атаки біля чужих воріт, замикає передачу від своїх партнерів по команді. Він же, скориставшись помилкою в захисті ФК «Нова Пошта», на 16-ій хвилині подвоює перевагу «Щита». Загалом «поштарі», рахуючи, що їм не має чого втрачати вирішили грати у відкритий футбол, мало дбаючи про захист власних воріт, а більше – про гру в атаці. Їх воротар, грав як польовий гравець, сміливо підключаючись до атакувальних командних дій. Це більше принесло шкоди, ніж користі. Особливо це стало помітно у другому таймі. А перший завершився за рахунку на табло – 2:0 на користь ФК «Щит-Калинівка».

В другій половині малюнок гри істотних змін не зазнав. Правда на 22-ій хвилині ігрового часу «поштарям» вдалося скоротити відрив – 1:2. Гол у свій актив записав Роман Чуняк. В подальшому ініціативою повністю володіти гравці «Щита-Калинівки», які зуміли «відвантажити» супернику ще п’ять м’ячів. При цьому більшість із них – у порожні ворота, користуючись слушною нагодою, що вони були порожні. Одному богу відомо, який би був остаточний рахунок, якби гравці команди були більш влучними. Фінальний свисток зафіксував – 7:1 на їх користь. Після двох турів в активі ФК «Щита-Калинівка» шість набраних очок і вони, разом з РЛЦ, лідирують в турнірі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *