Не старіють душею броварські футболісти – ветерани

2 березня в селищі Чорнобай Золотоніського району на мальовничій Черкащині відбувся традиційний турнір із мініфутболу на Кубок пам’яті Івана Дошкаря серед команд-ветеранів.

Іван Дошкарь – уродженець Закарпаття, відомий тренер, футболіст, який встиг пограти за команди майстрів (серед яких і славетне київське «Динамо»). Іван Іванович працював директором спортивного комплексу, був тренером дитячо-юнацької спортивної школи Чорнобая, бездоганним гравцем та головним тренером футбольної команди «Колос». На превеликий жаль, життя Івана Івановича Дошкаря обірвалося в липні 2006 року.

.

Учасники, організатори й уболівальники зібрались у Чорнобаївському спорткомлексі. Турнір  був організований за сприяння мецената  Петра Душейка та Чорнобаївської селищної ради (голова Сергій Любивий). Найменший член родини Дошкарів, онук Івана Івановича – Максим, першим вдарив по м’ячу, чим і розпочав змагання.

Вже в сьомий раз за перемогу боролася і команда броварських ветеранів, згуртована організатором і тренером Олександром Гуриним та броварським підприємцем, власником ТОВ «Світоч два» Ігорем Пазюком.

Загалом в турнірі взяли участь шість команд ветеранів із Чигирина, Сміли, Золотоноші та дві команди із Чорнобай. В багатьох із них грали колишні гравці команд-майстрів.

Броварські ветерани дуже вдало відіграли всі матчі, отримавши три перемоги. У фіналі з рахунком 3-2 представники  Броварської громади перемогли дуже сильну  команду із Золотоноші.

ПІДСУМКОВА ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ:

  • 1 місце – «Бровари»
  • 2 місце – «Золотоноша»
  • 3 місце – «Чорнобай 50»
  • 4 місце – «Чорнобай 55»
  • 5-6 місце – «Чигирин», «Сміла»

В складі броварської команди хочеться відмітити польових гравців – Андрія Мазяра, Артема Горбенка, Костянтина Жукова, Валентина Бондаря, Леоніда Мазяра, Шпетного Володимира, Нікітенка Валерія, бійця 95 десантної бригади Суковського Олександра, який відновлюється після поранення під Славянськом та воротаря Віталія Загнея, які й внесли «левову частку» в загальнокомандну перемогу! Крім того велика дяка за організацію поїздки Ігорю Пазюку та Олександру Гурину.

Переможці та кращі гравці були нагороджені дипломами, грамотами, медалями, статуетками, перехідним кубком та грошовими винагородами.

Вітаємо броварських ветеранів з перемогою і бажаємо нових звитяг та успіхів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *