У Броварській громаді відбувся волейбольний турнір серед дівчат

10 березня в спортивній залі Броварського ліцею №7 відбувся традиційний волейбольний турнір серед дівочих команд, присвячений Святу Весни – 8 березня, організований відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради та ентузіастом спорту Вікторією Захарченко. За перемогу змагалися 4 жіночі команди: ВК «Фенікс» (Бровари), Броварського ліцею №10, ВК «Фаворит» (село Требухів Броварської громади) та ВК «VIVA» (Зазимська ТГ).

Змагання відбулися за коловою системою до 15 очок в партії та двох перемог в кожному матчі.

Всі зустрічі пройшли в гострій та безкомпромісній боротьбі, де боротьба йшла за кожне набране очко, а чаша терезів схилялася то в один, то в інший бік.

В напруженому протистоянні переможцями стали красуні із ВК «VIVA» (Зазимська ТГ), другі – ВК «Фенікс» та  треті –  ВК «Фаворит».

Турнірне становище команд:

  1. ВК «VIVA» (Зазимська ТГ)
  2. ВК «Фенікс»(Бровари)
  3. ВК «Фаворит» (село Требухів Броварської громади)
  4. Броварський ліцей №10

На урочистій церемонії нагородження заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Михайло Доценко привітав красунь-волейболісток з минулим святом Весни, 8 березня і побажав всього самого найкращого. Він же разом із Вікторією Захарченко і нагородив команди-учасниці. І на звершення – фото на згадку!

Бажаємо всім українським панянкам жіночого щастя, кохання, здоров’я і всім нам – скорішого мирного неба над Україною!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *