Дуже важлива перемога «Щита-Калинівки» над принциповим суперником

В суботу, 9 березня та неділю, 10 березня, відбулися чергові матчі чемпіонату міста Бровари з футзалу сезону 2023/24 років.

В очній зустрічі зустрілися два колективи друзів-суперників, представників Калинівської громади, ФК «Щит-Калинівка» зіграв із РЛЦ. Хлопці дуже добре знають один-одного, разом часто тренуються, а часом і грають за одні команди. До цього туру мали однакову кількість очок, по шість і були лідерами І ліги.

  • ФК “Щит-Калинівка” – ФК “РЛЦ”
  • Рахунок матчу – 1:0 (0:0)
  • Гол на рахунку – Дмитра Євдокимчика (39хв)

Так, як гравці обох команд добре знають один-одного, то зустріч розпочалася без розвідки. Місце у воротах «Щита-Калитівки» зайняв їх кіпер Максим Смолиговець, який відбув одноматчеву дискваліфікацію за гру руками за межами штрафного в І турі, що додало впевненості його товаришам по команді.

Загалом «калинівці» грали першим номером, раз-по-разу атакуючи ворота суперника і погрожуючи їх воротарю. РЛЦ стійко і надійно оборонявся, переважно граючи на контратаках. Тільки в першій половині поєдинку гравці ФК «Щит–Калинівка» мали безліч моментів для взяття воріт супротивника, але підводила реалізація, або надійно грав страж воріт суперника.

Гравці РЛЦ дуже гостро огризалися і добре, що дуже надійно зіграв Максим Смолиговець, який рятуючи власні ворота відбивав м’яч не тільки руками й ногами, а іншими частинами тіла, в тому числі й не жаліючи власного обличчя.

В перерві наставник «Щита» Сергій Кушка дав вказівку не збавляти «обертів», а грати «в свою гру» та йти вперед. Його підопічні продовжили виконувати його вказівки і в другому таймі. Але до 39-ої хвилини на табло вперто «висвітлювались» – 0:0. А за хвилину до завершення основного часу Володимир Савенко, який перед цим вийшов на заміну, видає чудовий пас і на вістрі атаки опиняється Дмитро Євдокимчик, який майстерно замикає передачу партнера по команді – 1:0.

В останню хвилину РЛЦ випускає на поле польового гравця замість воротаря, намагаючись врятувати гру, але фінальний свисток фіксує – 1:0 на користь ФК «Щит-Калинівка», який набирає 9 очок і одноособово очолює турнірну таблицю в І лізі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *