ФК «Щит-Калинівка» – чемпіон 1 ліги чемпіонату Броварів з футзалу

Минулими вихідними відбулися чергові матчі чемпіонату Броварів з футзалу сезону 2023/24 років. Цей тур став визначним у визначенні переможця І ліги. ФК «Щит-Калинівка» достроково став чемпіоном перемігши не дуже поступливий «Ред Драгонс». Неочікувана допомога для «калинівців»  надійшла від ФК «Енергія», які зуміли нав’язати головним конкурентам «Щита-Калинівки» – товаришам-суперникам із РЛЦ безкомпромісну боротьбу і крім того ще їх і перемогти – 3:2. Таким чином розрив від РЛЦ перед поєдинком між представниками Калинівської громади і «драконами»  вже становив комфортні шість очок і тому зустріч мала вже формальний характер.

Це стало помітно вже з перших хвилин матчу, коли підопічні Сергія Кушки грали розслаблено і без повною самовіддачі.

Зрозуміло, що важко вірно налаштуватися, коли чемпіонство «вже в кармані». Гравці команди «мабуть думками» вже були далеко від ігрового залу – помилялися, мало загострювали гру. Їх суперники, відчувши це намагалися взяти «по-максимуму», здобувши три очки. Але надійно зіграв страж воріт Максим Смолиговець, та й самі «дракони» примилялися у завершальній стадії. В підсумку чергова перемога – 3:0 (1:0) «калинівців».

ФК «Щит-Калинівка» достроково стає чемпіоном 1 ліги за тур до завершення турніру і поступово вже може переходити до підготовки до матчів чемпіонату Броварщини на «великому» полі.

Вітаємо команду, її офіційного представника Максима Грішина, тренера – Сергій Кушку та всіх футбольних вболівальників команди та бажаємо не зупинятися на досягнутому і продовжувати нас радувати своєю чудовою грою та результатами!!!  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *