До фіналу виходять ФК «Рятувальник» (Бровари) та ФК «Скидка» (Ірпінь)

В неділю, 24 березня у Броварах і Вишгороді, відбулися півфіналі поєдинки чемпіонату Київщини з футзалу нового сезону. За підсумками яких й повинні були стати відомі футбольні колективи, які й  складуть квартет фіналістів обласного чемпіонату з футзалу зразка 2024 року.

У Групі 2, матчі  відбулися в спортивному комплексі КОСФК. Тут між собою зустрічалися: ФК «Скидка» (Ірпінь), минулорічний переможець чемпіонату області – МФК «Авалон» (Бровари), ФК «Рятувальник» (Бровари) та ФК «Бородянка».

Команди грали за коловою системою, коли кожен із учасників провів по три матчі, зустрічаючись один-з-одним. Так вже сталося, що суперники, за винятком, ФК «Бородянки», який більше виконував роль статиста і спостерігача, зібралися рівні за підбором виконавців і за своїми амбітними планами колективи. Кожен із них намагався будь-що довести супротивнику, що він сильніший і більш достойний за інших грати у фінальній стадії турніру, тому боротьба на паркеті була запеклою та безкомпромісною. Цікавий факт, що жодному із учасників квартету не вдалося уникнути «гіркоти поразок», а долю переможця зустрічей часто визначав один-єдиний забитий м’яч.

РЕЗУЛЬТАТИ ЗІГРАНИХ МАТЧІВ:

  • Авалон – Бородянка 4-2
  • Рятувальник – Скидка 1-2
  • Авалон – Рятувальник 1-2
  • Скидка – Бородянка 7-0
  • Авалон – Скидка 4-3
  • Рятувальник – Бородянка 8-0

Після завершення останнього матчу між броварським «Рятувальником» та аутсайдером, ФК «Бородянка» склалася парадоксальна ситуація, коли три команди: ФК «Рятувальник» (Бровари), МФК «Авалон» (Бровари) та ФК « Скидка» (Ірпінь) мали в активі по шість набраних очок, тому оргкомітету довелося звертатися до положень Регламенту чемпіонату Київської області з футзалу, а потім ще й залучати фахівців.

Згідно Регламенту чемпіонату Київської області з футзалу, а саме пункт

2.Місця команд у групі визначаються за такими показниками, здобутими в усіх зустрічах

  • – більша кількість набраних очок
  • – переможець в особистій зустрічі
  • – краща різниця забитих і пропущених м’ячів
  • – більша кількість забитих м’ячів

Тому згідного його положенням турнірне становище команд виглядає наступним чином, а до фіналу потраплять два футбольні колективи, які зайняли перше і друге місця в групі. Ними стали – ФК «Рятувальник» (Бровари) (різниця забити і пропущених +8) та ФК «Скидка» (Ірпінь) (різниця забити і пропущених +7), які й боротимуться за перемогу у фінальній стадії.

А минулорічний чемпіон Київщини, броварський МФК «Авалон»  (різниця забити і пропущених +2) – достроково складає свої повноваження.

Дякуємо командам за яскраву гру і ті незабутні хвилини та емоції,які вони нам подарували під час своїх виступів.

Суперниками броварського “Рятувальника” та ірпінської “Скидки” будуть ФК “Гатне” та ФК “Фортуна-Буча”. Ці чотири команди й розіграють 7 квітня, у Броварах, на базі СК КОСФК, долю чемпіонства сезону 2024 року!

Нагадуємо, що турнір організований комітетом з футзалу КОАФ і його очільником, першим заступником голови КОАФ Миколою Логвиним!

Перемога буде за нами! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *