У Броварах відбувся  чемпіонат України з ушу (таолу) серед дорослих, юніорів та юнаків

5-7 квітня в Броварах відбувся XVI чемпіонат України з ушу (таолу) серед дорослих, юніорів та юнаків. Більш ніж 150 учасників з 10 регіонів нашої держави, України, а саме: представники Рівненської, Харківської, Хмельницької, Херсонської, Одеської, Львівської, Київської, Запорізької, Донецької та Дніпропетровської областей приїхали до нашого міста, щоб поборотися за чемпіонські звання.

Все це свідчить, що не зважаючи на військовий час, спорт продовжує розвиватися і українські атлети впевнено тримають спортивний фронт.

На урочисту церемонії відкриття завітали високоповажні гості  – заступник Броварського міського голови Олена Красник, начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, віце-президент Спортивного комітету України, президент Української федерації ушу Олег Чуканов,  директор ДЮСШ з ушу та єдиноборств Броварської міської ради, сташий тренер національної збірної України з ушу (таолу)  Андрій Коваль та інші.

Олена Красник привітала учасників в нашому чудовому місті, поздоровила з першим великим турніром з цього виду спорту в новому, 2024 році і побажала вдалих виступів і мирного неба!

Президент Української федерації ушу Олег Чуканов подякував ЗСУ за можливість тренуватися і виступати на змаганнях. Він відмітив, що Броварська влада все робить для того, щоб спорт в громаді розвився  і місто, не зважаючи на воєнний час, приймає турніри найвищого рівня. У Броварах існує єдина в Україні ДЮСШ з ушу та єдиноборств Броварської міської ради, яка в минулому році була визнана найкращою серед 400 спортивних шкіл України, в чому велика заслуга її директора – Андрія Коваля.

За результатами запеклої боротьби перемоги у видах єдиноборств отримали найкращі, а загальнокомандні місця розташувалися наступним чином:

  • Київська область – 1 місце (27 «золотих», 25 «срібних» та 18 «бронзових» нагород)
  • Запорізька область – 2 місце
  • Одеська області – 3 місце

Вихованці Броварської школи ушу, в складі команди Київщини, як завжди були на висоті і показали чудові результати в різних видах програми. Серед кращих – Рева Роман, Іванова Орина, Гащук Артем, Крисько Вячеслав, Колісник Марія та Олексій, Коваль Софія, Шинкаренко Володимир, Найда Богдан, Ковальов Микита, Чуканова Крістіна, Полторацька Яна, Фещенко Даніїл та інші.

Вітаємо з успішними виступами на чемпіонаті України й бажаємо всього найкращого! Все буде Україна!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *