Всеукраїнську спартакіаду серед допризовної молоді приймали Бровари

Змагання в межах другого етапу Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді у Київській області стартували в пристоличному регіоні 13 квітня і продовжаться 20 числа.

Участь у другому етапі взяли переможці першого в кожному з районів, а також заклади спеціалізованої освіти ІІ – ІІІ ступенів військового профілю, збірні команди громад та районів. Броварський район представляють допризовники із Великодимерської громади.

Отже, змагання 2-го етапу є відбірковими на третій, фінальний етап Спартакіади, який відбудеться в травні на теренах Західної України. За підсумками змагань другого етапу буде сформовано збірну команда Київської області для боротьби у фіналі.

Відзначимо, що турнір проводиться з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних силах України та  правоохоронних органах.

Змагання Спартакіади проводяться за видом програми (дисципліни) військово-спортивних багатоборств – військово-прикладне семиборство.

13 квітня учасників Спартакіади вітали спортивні Бровари – стадіон «Сапртак».

В урочистій церемонії відкриття взяли участь заступник Броварського міського голови Олена Красник, керівник Управління молоді та спорту КОВА Володимир Стеценко, начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, начальник управління культури, сім’ї та молоді Броварської міської ради Аліна Ярмоленко та начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської РВА Ольга Білановська.

Гості та учасники змагань вшанували світлу пам’ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань обороняючи України від ненависного ворога! Володимир Стеценко від імені управління молоді та спорту КОВА за вагомий внесок в розвитку спорту на Київщині вручив Подяки Олені Красник, Дмитру Рожкову, Аліна Ярмоленко та тренеру з лижних гонок ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради, ЗТУ Роману Кузьмуку.  

Згідно програми Спартакіади спортовці демонстрували свої легкоатлетичні здібності в бігу на 100-метрівці та долали дистанцію на 3000 м. Демонстрували силову підготовку в підтягуванні на перекладині та метали гранату Ф-1 на дальність.

Продовжиться наступна половина другого етапу вже незабаром з таких дисциплін як стрільба з пневматичної гвинтівки, плавання 50 м та подолання смуги перешкод (загальна контрольна вправа (ЗКВ).

Дякуємо Збройним силам України за можливість для наших спортсменів тренуватися та виступати на обласних і всеукраїнських змаганнях, прославляти Україну на спортивному фронті міжнародних арен.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *