У Броварах відбувся етап Всеукраїнської Національної Дитячої Ліги Миронюка з фехтування на шпагах

13-14 квітня в Броварах, в чудовому залі СК «Світлотехнік», вперше відбувся етап Всеукраїнської Національної Дитячої Ліги Миронюка з фехтування на шпагах «Шлях Чемпіонів – 2024» серед юнаків та дівчат 2009рн та молодше. Більш ніж 210 хлопчаків та дівчат із Києва, Львова, Ужгорода, Запоріжжя, Харкова, Одеси та Хмельницького приїхали до нашого міста, щоб посперечатися за перемогу на цьому престижному турнірі.

Це стало можливим завдяки підтримці Броварської міської влади, відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради, відділенню НОК в Київській області, Національної федерації фехтування України та цілого ряду спонсорів.

Головний організатор – СК «En.Garde» (ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради) та її керівник чарівна Дарина Заболотна.

Протягом двох днів юні нащадки «мушкетерів» виходили на помости, щоб довести своїм противникам, що вони сильніші за них і тому мають обов’язково перемогти.

Найкраще серед представників Броварської громади виступили Божок Богдан (категорія 2013 та молодше) та Василенко Нікіта (2015 та молодше), які потрапили до вісімки найсильніших у своїх вікових групах. Для решти – це стало чудовою нагодою набратися досвіду під час поєдинків із дуже сильними суперниками!

Вітаємо юних фехтувальників та їх наставників і бажаємо нових успіхів і перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *