У Броварах відбулися благодійні змагання – Відкритий чемпіонат міста Бровари з плавання пам’яті ЗТУ Геннадія Шеіна

В суботу, 27 квітня, у Броварах відбулися благодійні змагання на підтримку підопічних Фонду «Інна», жителів Броварщини, які борються з онкологічними захворюваннями – Відкритий чемпіонат міста Бровари з плавання пам’яті Заслуженого тренера України  Геннадія Шеіна. Вони були організовані відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради, відділенням плавання ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради та плавальним басейном «Купава».

Понад 300 юних плавців змагалися за перемогу на блакитних доріжках. До нашого міста приїхали юні плавці із Білої Церкви, Борисполя, Обухова та Вишгорода. Вони разом із господарями, вихованцями відділення плавання ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради  (тренери Надія Шеіна, Анна Рудник, Ніна Давидюк, Любов Шаповал, Ірина Усатюк та Олександр Ткаченко) та вихованцями плавального басейну «Купава» і боролися за перемоги на дистанціях.

Залік вівся у двох вікових групах 2012/13рн та 2014 і молодше.

Довжина – 50 метрів та 100м різними стилями та змішана естафета 4х50м. Кожен учасник мав право заявитися і виступити не більше ніж на двох дистанціях.

Головний суддя змагань – Любов Шаповал.

Суддя на старті – Ірина Усатюк.

Привітати юних спортсменів завітали почесні гості – керуюча справами виконавчого комітету Броварської міської ради  Людмила Ленчицька, начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, представники Благодійного фонду «Інна», родина Геннадія Шеіна.

Після цього і розпочалися «водні баталії» на доріжках красеня-басейну «Купава». Першими у боротьбу вступили плавці на дистанції 50м на спині.  

За перемоги змагалися вихованці дружини Геннадія Шеіна, Надії Григорівни та дочки, Анни Рудник. Учень останньої, Михайло Гузло – став дворазовим переможцем на дистанціях 50м та 100м брасом серед учасників 2012/13 років народження.

На потреби онкохворих жителів Броварського краю було зібрано  30 тисяч гривень, які були передані Благодійному фонду «Інна». Нехай же ці змагання, як данина пам’яті відомого тренера принесуть допомогу, тим, хто її потребує.

Вітаємо переможців та призерів змагань та бажаємо всім мирного неба і нових успіхів та перемог!

P.S. Родина Геннадія Георгійовича висловлює велику подяку всім причетним до організації змагання. Особливо Любові Шаповал, яка зробила все можливе, щоб вони відбулися і пройшли на належному, високому рівні!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *