Перемога вихованців ФК «Броварії» 2009/10рн в товариському матчі

На дворі літні канікули, але не зважаючи на це спортивне життя продовжується. Юні спортсмени Броварської громади, як і всієї України, активно відпочивають та готуються до нового спортивного сезону. Не відстають і вихованці броварського футбольного клубу «Броварія». Так  в п’ятницю, 28 червня, в рамках підготовки до нових змагань і наступних турнірів, ФК «Броварія» (2009/10рн, тренери Максим і Дмитро Кутакови) провели товариську гру із МФК «Бровари» (тренер Юрій Макаров), сформовану із юних футболістів 2009 року народження..

Матч відбувся в спекотну погоду, коли стовпчик термометра досяг позначки в 30С. Важкувато довелося футболістам під час гри, адже боротися доводилося, як із суперником так із особливістю літньої погоди.

Наставники обох команд дали можливість пограти всім вихованцям. Кожен мав змогу вийти на поле і показати себе. Комусь це вдалося, комусь не дуже, але нічого – є ще час набрати оптимальні кондиції до нових стартів і матчів. Перший тайм пройшов в гострій, досить рівній боротьбі, коли краще грали захист і воротарі команд – суперниць, а нападники не використовували свої моменти для взяття воріт.

Не зважаючи на всі зусилля забитих голів в першій половині матчу так і не було.

Схожий малюнок гри можна було спостерігати і в другому таймі. Все вирішилося під час розіграшу стандарту. Десь в середині тайму за порушення правил суддя матчу, Олексій Чорний, призначив штрафний в сторону воріт МФК «Бровари». Відбувся навіс і один із оборонців головою направляє м’яч у власні ворота – автогол. Не зважючи на всі зусилля футболістів більше взяття воріт зафіксовано не було.

При такому рахунку і завершився матч – 1:0 на користь ФК «Броварії».

Перемога підопічних Максима і Дмитра Кутакових, яка повинна надати їм  впевненості в майбутньому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *