Збірна України з футболу проведе два спаринги напередодні Олімпійських ігор

Команда Руслана Ротаня розпочала підготовку до олімпійського турніру у Франції. Для “синьо-жовтих” це перша участь на Іграх в історії.

Олімпійська збірна України готується до дебюту на Олімпіаді-2024. Команда Руслана Ротаня вперше в історії відібралась на Ігри завдяки виходу у півфінал молодіжного Євро-2023.

Два спаринги перед Іграми

Тим часом, наша команда вирушила до Франції на підготовчий збір перед олімпійським турніром. Місцем було обрано містечко Сен-Поль-ле-Дакс на південному заході країни неподалік від океанського узбережжя.

Там же підопічні Ротаня проведуть два товариських матчі. 14 липня Україна поміряється силами з олімпійською збірною Єгипту. А вже за чотири дні, 18 числа, “синьо-жовті” зіграють із однолітками зі збірної Парагваю.

Другий спаринг відбудеться у сусідньому містечку Ажетмо. Обидві зустрічі розпочнуться о 19:30 за київським часом. До слова, склад олімпійської збірної України поки не був оголошений.

Нагадаємо, що “синьо-жовті” потрапили у групу В на Олімпійських іграх. Суперниками України по квартету будуть Аргентина, Марокко та Ірак. Календар ігор за участю підопічних Ротаня наступний:

  • 24 липня, 20:00. Ірак – Україна (Ліон)
  • 27 липня, 18:00. Україна – Марокко (Сент-Етьєнн)
  • 30 липня, 18:00. Україна – Аргентина (Ліон)

https://sport.24tv.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *