“Це їхній край”. Легенда світового футболу звернувся до українців через війну з Росією

Знаменитий італійський тренер хорватського “Хайдуку” Дженнаро Гаттузо підтримав Україну. Дворазовий чемпіон Італії та чемпіон світу захопився українцями, назвавши їх “надзвичайно гордим народом великого серця та великої шляхетної мети”.

“Вони справді неймовірні, вони живуть у надзвичайно складних умовах, на жаль, дуже багато людей віддали своє життя. Єдине, на що я сподіваюся – це закінчиться якнайшвидше. Це нечесно стосовно цього чудового народу та цієї чудової країни”, – цитує Гаттузо пресслужба “Шахтаря”.

Відповідаючи на запитання журналістки про те, що він знає про ситуацію в Україні, легенда світового футболу захоплено відзначив гордість українців.

“Це їхня земля, це їхнє місце, де українці народилися, де жили їхні батьки, де живуть їхні діти. Це ваш край, і ви заслуговуєте жити в ньому щасливими. Якщо намагатися шукати якийсь позитив у цьому, то справді приємно бачити ту гордість, яку демонструє народ України”, – підсумував Гаттузо.

"Це їхній край". Легенда світового спорту звернувся до українців через війну з Росією

Нагадаємо, що Гаттузо та нинішній головний тренер “Шахтаря” Маріно Пушич вже перетиналися до плей-оф Ліги Європи. Тоді італієць очолював французький “Марсель”, проти якого грали “гірники”.

"Це їхній край". Легенда світового спорту звернувся до українців через війну з Росією

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *