Перемоги броварських боксерів на вечорі боксу «The Road to Victory від Spartabox Faniian Promotions» в Києві

В суботу 3 серпня, у київському Палаці спорту відбувся великий вечір боксу «The Road to Victory від Spartabox Faniian Promotions», який організувала українська промоутерська компанія «SpartaBox Faniian Promotions».

В ньому представник Броварської громади і «Spartabox Faniian Promotions»  Арам Фаніян, в головному бою вечора, захищав свій пояс чемпіона WBF та боровся за титул WBO Global.

26-річний чемпіон WBF у першій напівсередній вазі (63.5кг) Арам Фаніян (23-2-0) з Броварів боксував проти 36-річного Хуана Антоніо Родрігеса (36-9-0) з Мексики.

Арам увесь бій сильно гамселив мексиканця, але той продемонстрував неймовірний характер, і попри нокдаун та два розсічення, боксував далі.

Проте коли у 11 раунді обличчя Родрігеза почало ще сильніше заливати кровʼю, рефері покликав лікаря, яка, оглянувши мексиканця, зупинила бій.

В підсумку Арам Фаніян став володарем титулу WBO Global!

Крім того ще один вихованець Броварської школи боксу Тарас Бондарчук (тренер ЗТУ Олександр Поліщук) виграв третій бій у профі-кар’єрі. Підопічний Олександра Поліщука одноголосно здолав суперника з Молдови Міхая Антона (вагова категорія 61кг) у 6-раундовому поєдинку.

Броварська міська федерація боксу та її президент Сергій Ілюхін, вся боксерська спільнота вітають броварських боксерів та бажаємо нових успіхів та перемог!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *