Результати виступів броварських спортсменів на Паралімпіаді – 2024 в Парижі

🎊В Парижі завершилася історія найбільшого спортивного форуму планети – XVII літні Паралімпійські ігри-2024!✊🏆

Важливий слід в цій історії олімпійського руху лишила національна збірна команда України, в якій Броварську громаду представляли три спортсмени – паралімпійці: Ілля Яременко та Олексій Федина (пара плавання) та Людмила Даниліна (легка атлетка).

За результатами змагань Україна здобула 82 медалі (22 золоті, 28 срібних та 32 бронзових), посідає 7-е місце у загальному медальному заліку та 5-е за кількістю нагород.

✊Свій внесок до медальної скарбнички країни зробили й броварські спортсмени – 🥈🥈срібні нагороди здобули 🏊‍♂️Ілля Яременко у плаванні та 🏃‍♀️Людмила Даниліна в легкій атлетиці.

РЕЗУЛЬТАТИ ВИСТУПІВ БРОВАРСЬКИХ ПАРАЛІМПІЙЦІВ:

  • Ілля Яременко змагався на дистанціях 50 і 100 метрів вільним стилем та 100м батерфляй. Ілля став срібним призером на дистанції 50м вільним стилем, посів сьоме місце на дистанції 100м вільним стилем і був десятим у кваліфікації на стометрівку «батерфляй».
  • Людмила Даниліна завоювала срібну медаль у забігу на 1500 метрів. Підопічна Сергія Стельмаха встановила персональний рекорд у дисципліні з часом 4:28.40 хвилини. До цього найшвидший час становив – 4:28:78 на Олімпіаді в Ріо-2016.
  • Олексій Федина фінішував шостим у фінальному запливі за на стометровій дистанцій брасом. До бронзи не вистачило менш як 2 секунди. Нагадаймо, Олексій Федина є чемпіоном трьох Паралімпійських ігор, зокрема в Пекіні-2008 спортсмен здобув одразу 3 золоті медалі.

🥳🎉🎊Вітаємо наших паралімпійців із чудовим виступом на Паралімпійських іграх! Ви вчергове показали світу, що Україна вміє та готова перемагати. Ваша наполегливість, стійкість та воля до перемоги надихають нас! Уся країна пишається вами!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *