Кінець історії Джошуа: брутальний нокаут від Дюбуа на заповненому Вемблі

Бій між британцями за пояс IBF у надважкій вазі став можливим після того, як українець Олександр Усик звільнив титул, втративши звання абсолютного чемпіона світу.

Новим повноцінним чемпіоном IBF став володар тимчасового поясу Дюбуа. Захищав титул Даніель проти Джошуа, який раніше також був володарем поясу IBF, однак втратив його після першого бою проти Усика.

Бій став для Джошуа (28–3, 25 KO) та Дюбуа (21–2, 20 KO) першим з березня та червня 2024 року відповідно. Напередодні протистояння боксери провели зважування: Джошуа виявився важчим за Дюбуа — 114.53 кг до 112.76 кг.

Як минув бій?

  • Наприкінці першого раунду Джошуа опинився у нокдауні після удару Дюбуа. Рефері відрахував до восьми, але ексчемпіон підвівся і зміг продовжити бій.
 
  • Вдруге Джошуа потрапив у нокдаун наприкінці третього раунду. Британський боксер втримався на канатах до закінчення раунду, і хоча рефері почав відлік, зміг підвестися, після чого відправитися на перепочинок.

 

  • Втретє Джошуа потрапив у нокдаун вже на початку четвертого раунду. А вже згодом — ще раз опинився на канвасі, але на цей раз рефері не почав відлік.
  • Остаточну перемогу Дюбуа оформив у п’ятому раунді — ще раз відправив Джошуа на канвас. На цей раз боксер не підвівся — перемога Дюбуа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *