У Броварах відбулися Всеукраїнські змагання пам’яті ЗТУ Віктора Римка

В неділю, 20 жовтня, у Броварах відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань присвячені пам’яті ЗТУ Віктора Римка. Десятки спортсменів з різних регіонів України приїхали до нашого міста, щоб посперечатися за перемоги у метанні спису та штовхання ядра у різних вікових групах. Серед почесних гостей – начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради  Дмитро Рожков, Генеральний секретар Федерації легкої атлетики України Олексій Касьянов, дружина Валентина та син В’ячеслав Римко, його учні: учасниця Олімпійських ігор-2016 Ольга Голодна, чемпіон Європи серед молоді та учасник Олімпіади-2024 Артур Фельфнер, якого вони тренували разом із сином, Вʼячеславом Римко та інші.

Головний організатор – дружина ЗТУ Валентина Римко

Спортсмени змагалися в секторах для штовхання ядра та метанні спису на стадіоні «Спартак».

На змаганнях було показано ряд гарних результатів. Так броварчанка Ольга Голодна, лідерка українського жіночого штовхання  ядра, стала не лише почесною гостею змагань, імені свого тренера, а й взяла в них участь.

Молода матуся підтвердила свій клас, вигравши меморіал з найкращим результатом поточного сезону – 16,33. Результати у спробах: 15,28 – 15,70 –  16,33 – 16,04 – 15,74 – X.

Показав гарний результат і став кращим у метанні спису серед молоді Євген Деулін, учень ЗТУ Віктора Римка (КЗ КОР ЦОП) 65,01м. Був кращим у своїй віковій групі в метанні спису і молодший брат учасника Олімпіади-2024 Артура Фельфнера, Назар.

Загалом турнір пройшов за чудової осінньої погоди і в дружній атмосфері, як данина пам’яті видному тренеру, який пішов з життя минулого року! Тепер справу його життя продовжують інші!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *