Змагання зі стрільби серед школярів «САПСАН-2019»

 

28 березня на базі спортивно-стрілецького комплексу СП ТОВ «САПСАН СПОРТ» (м.Бровари) комунальним закладом Броварської районної ради «Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді» було проведено районні змагання зі стрільби з малокаліберної гвинтівки серед учнівської молоді Броварського району – «САПСАН-2019».

  В змаганнях взяли участь команди 22-х загальноосвітніх закладів Броварського району, в тому числі команди ЗНЗ Вликодимерської та Калитянської ОТГ, всього 84 учасники. Більшість учасників змагань стріляли з вогнепальної зброї не вперше, адже вони є гуртківцями КЗ БРР БРЦПВУМ активними учасниками всіх заходів які проводить Центр патріотичного виховання. З учасниками змагань працював досвідчений інструктор, який проводив інструктаж з техніки безпеки та допомагав освоїти всі необхідні навички влучної стрільби.

   Також всі бажаючі мали можливість оглянути територію комплексу, де розташовано 15 майданчиків для стрільби з будь-якого типу стрілецької зброї.

  В командному заліку змагань кращі результати показали команди Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст., Требухівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Великодимерського НВО. В особистому заліку між собою змагалися як хлопці так і дівчата. Кращими серед хлопців стали: Лазаренко Максим (Великодимерське НВО) І місце, Ткачук Нікіта (ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ст.) ІІ місце, Ващенко Владислав (Княжицька ЗОШ І-ІІІ ст.) ІІІ місце. В свою чергу дівчата також не відставали та показали достойні результати, І місце з результатом 44 бали з 50 можливих у Денисенко Ольги (Заворицький НВК), ІІ місце Бабич Ірина, 41 бал (Требухівська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІІ місце Федоренко Дарина 40 балів (Пухівська ЗОШ І-ІІІ ст.)

      Тож тримаймо порох сухим та готуймося до захисту Вітчизни!

https://brc-patriot.wixsite.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *