У фіналі зіграють «БарсУкрелітцентр» та «Вега спорт»

В четвер, 4 квітня, в СК БВУФК відбулися матчі ½ фіналу Кубку Броварів з футзалу. Першими вийшли на паркет старі друзі–суперники із ФК «Металург» та ФК «БарсУкрелітцентр». В нещодавно завершеному чемпіонаті міста «металурги» фінішували четвертими, а «барси» – п’ятими. Ще в першому таймі на майданчику «домінував» «БарсУкрелітцентр», який зумів «відвантажити» супернику чотири м’ячі. Тільки в другому таймі «Металург» прокинувся й зіграв на рівних. В підсумку впевнена перемога ФК «БарсУкрелітцентр», 6:2, який першим виходить до фіналу.

 

 

В другому півфіналі зійшлися чемпіон, ФК «Авалон» та шоста команда чемпіонату, ФК «Вега спорт». Матч став справжньою окрасою цього футзального вечора. Вже в першій атаці гравець «Веги» Сергій Мельник влучним ударом відкриває рахунок в матчі – 1:0. Але зовсім скоро чемпіони його не тільки зрівнюють, а й виходять вперед і команди йдуть на перепочинок при 3:1 на користь «Авалону». Запам’ятався чудовий удар головою гравця команди Сергія Козленка, який буквально вніс м’яч головою у сітку воріт. В другому таймі ініціативу поступово перехоплюють «вегівці», яким вдалося зрівняти рахунок і перевести гру до серії пенальті, 3:3 (рахунок основного часу). Пристрасті під час зустрічі кипіли не тільки на полі, а й серед вболівальників, які були ладні самим вийти і допомогти своїм улюбленцям.

 

Пенальті, як відомо лотерея. Тут вже можна сподіватися на удачу та майстерність воротарів і пенальтистів. Перші три удари серії переможця не виявили – 2:2. Все вирішив п’ятий удар, коли «Авалон» не зумів забити, а гравець «Вега спорту» влучив у ціль. В підсумку «Вега спорт» у фіналі зіграє з «БарсУкрелітцентром», вигравши 3:3 (по пенальті 4:3).

 

СЕРІЯ ПЕНАЛЬТІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *