ДЮФК «Каскад» – спокій їм тільки сниться

Минулими вихідними знову вихованці броварського ДЮФК «Каскад» різного віку провели матчі на різноманітних турнірах і змаганнях.

В неділю, 16 лютого, дві старші команди ДЮФК «Каскад» 2004 та 2005р.н. зіграли два товариські матчі командами з ФК «Межигір’я», в результаті яких команда 2005 року під керівництвом тренера Богдана Трухана перемогла з рахунком 2:1, а старші «каскадери» (тренер Олег Трухан) здобули ще більш переконливу перемогу – 10:2. П’ять голів забив найкращий бомбардир команди Ян Богута. Погода у цьому році дозволяє грати на стандартних футбольних полях, тому команда 2004р.н. вже в новому, 2020 році, зіграла протягом цього короткого проміжку часу аж 11 матчів на полях Києва, Борисполя, Чернігова та Нових Петрівців. В активі команди шість перемог, три нічиї та дві поразки, тож підготовка до весняної частини чемпіонатів України та Київської області йде повним ходом!

ДЮФК «Каскад» 2008 року народження (тренер Костянтин Білінський)  минулими вихідними взяв участь у Відкритому чемпіонаті міста Славутич з міні-футболу, присвяченому 31-ій річниці виведення військ з Афганістану. В ньому за перемогу боролися 16 команді із різних регіонів нашої держави. Всі вони були розбілені на чотири групи по 4 команди в кожній. До ½ фіналу виходили переможці своїх груп. ДЮФК «Каскад» був представлений трьома командами, дві з яких стали кращими і вийшли до півфіналу. ДЮФК «Каскад»-1 здобув при цьому три перемоги, а ДЮФК «Каскад»-2 – одну перемогу і дві нічиї. ДЮФК «Каскад»-3 завершив груповий етап, маючи в активі одну перемогу і дві поразки.

«Сліпий» жереб звів на стадії ½ дві команди ДЮФК «Каскад». В очному протистоянні сильнішими стали ДЮФК «Каскад»-1 – 2:0 і вийшов до фіналу.

У вирішальному матчі турніру броварські «каскадери» поступилися господарям із Славутича – 0:3 і стали другими. Їх товариші по команді із ДЮФК «Каскад»-2 стали «бронзовими» призерами. Таким чином броварські футболісти повезли додому дві медалі найвищого гатунку.

Вихованці ДЮФК «Каскад» 2013 року народження двома командами взяли участь у футбольному фестивалі «Dynamo CUP 2020».

Гарний настрій і багато позитивних емоцій подарувало юним «каскадівцям» це недільне свято футболу.

 Юні броварчани продемонстрували відмінну фізичну і тактичну підготовку та красивий футбол!  Всього 3 пропущених голи за весь фестиваль від господарів турніру ФК «Динамо»!

 «Каскадери» в боргу не залишилися і забили 3 м’ячі у ворота «Динамо-2».

 Підсумки фестивалю:

 ДЮФК «Каскад» 2013-1 – перше місце!

 10 команд учасників, 9 матчів, 8 перемог, 1 поразка і багато забитих красивих голів!

ДЮФК «Каскад»-2 – 3 перемоги, 2 поразки, 4 нічиїх.

Вітаємо всіх вихованців клубу із відмінно проведеними матчами на вихідних і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *