Ф’юрі достроково переміг непереможного Вайлдера в головному бою року

Як повідомляє Спортобоз британець Тайсон Ф’юрі (30-0-1, 21 КО) переміг в бою-реванші з американцем Деонтеєм Вайлдером (42-1-1, 41 КО) і завоював пояс Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі.

12-раундовий поєдинок знаменитих боксерів пройшов на арені MGM Grand в Лас-Вегасі і завершився в 7-й трихвилинці, після того, як команда Вайлдера викинула в ринг рушник.

Поєдинок розпочався напружено. Ф’юрі з перших секунд рвонув в атаку, змушуючи Вайлдера “відстрелюватись” джебом. Представник США не ніяковів і намагався контратакувати.

Другий раунд відзначався невеликими сплесками активності з боку обох боксерів. Ф’юрі вдаліше доносив свої удари до обличчя опонента, але серйозної небезпеки вони не становили. Входячи в азарт спортсмени не завжди чули команди рефері розійтися.

У третій трихвилинці коли Вайлдер відходив назад, Ф’юрі його зловив бічним на відсутності балансу, пiдкосивши американця. Тайсон намагався відразу в’язати в клінч після атаки, щоб не пропустити у відповідь, а Деонтей зробив акцент на свою праву руку.

За 25 секунд до гонгу удар британця справа досяг задньої бічної частин голови “бронзового бомбардувальника”, несподівано відправивши його в нокдаун. Часу, що залишився, не вистачило, щоб закінчити бій достроково.

Відразу з перших секунд 4-го раунду “циганський король” кинувся в атаку. Розгублений чемпіон явно не справлявся в захисті з “гарматами” опонента.

5-й відрізок ледь не став останнім для господаря рингу. Черговий хук знову потряс Вайлдера, він ніяк не міг налагодити бій на ближній дистанції, американський боксер виглядав виснаженим, і на 20-й секунді знову потрапив в нокдаун.

Свіжий і швидкий Ф’юрі просто знищував суперника, але замість нокауту суддя зняв з боксера з Британії очко за удар по потилиці, давши пару секунд Деонтею прийти до тями.

На екваторі поєдинку Вайлдер виявився замкненим в кутку рингу, намагаючись одним ударом вирвати перемогу. Тайсон Ф’юрі не тільки володів тотальною перевагою, але і встигав ще в клінчах познущатися над темношкірим боксером, облизавши йому шию.

Лінійний чемпіон ганяв противника по канвасу, з кожною секундою наближаючи свою перемогу, і вона наступила на 41-й секунді. Команда Вайлдера викинула рушник, прийнявши рішення зупинити побиття свого підопічного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *