Андрій Коваль – переможець в номінації найкращий тренер року

5 квітня о 16:00 в «КличкоЕкспо» на НСК «Олімпійський», відбулася щорічна церемонія «Зірки спортивного року», де отримали нагороди найсильніші спортсмени та тренери з неолімпійських видів спорту за підсумками сезону-2018. Спеціальний гість вечора – Олександр Бондарев, найтитулованіший картингіст України, який в свої 9 років зумів підкорити Європейські старти.

Також церемонію відвідали: жіноча національна збірна з шахів; Орфан Сананзаде, чемпіон світу та Всесвітніх ігор; Вікторія Олейникова, чемпіонка світу з підводного спорту; Лариса Соловйова, легенда пауерліфтингу, багаторазова рекордсменка та чемпіонка світу, Європи та Всесвітніх ігор; Олена Підгрушна, олімпійська чемпіонка з біатлону (2014). Номінантів, лауреатів та організаторів церемонії вітатили В’ячеслав Кириленко, Віце-прем‘єр-міністр України; Ігор Жданов, Міністр молоді та спорту; Роман Греба, заступник Міністра освіти та науки; Ілля Шевляк, президент Спортивного комітету України.

В номінації тренер року переможцем вже в котрий раз став Заслужений тренер України, старший тренер національної збірної з ушу (таолу) Андрій Коваль (Бровари). Вдячні його наставнику – віце-президенту СКУ, президенту Української федерації ушу Олегу Чуканову.

Нагороду від Спортивного Комітету України вручав та вітав переможця голова Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич. Вітаємо та бажаємо подальших успіхів і перемог!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *