У Броварах відбувся фінальний етап чемпіонату Київщини з футзалу серед ветеранів (40+)

В суботу, 29 серпня, в залі СК БСФК (БВУФК) нарешті відбувся фінальний етап турніру на який очікували прихильники футболу Київщини – фінальний етап чемпіонату Київської області серед ветеранів (40+) з футзалу. В зв’язку із непростою епідеміологічною ситуацією в країні, і з тим що Бровари перебувають у «жовтій» зоні карантину, матчі турніру відбулися без глядачів і з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних норм запроваджених МОЗ України.

Матчі попереднього етапу пройшли ще в березні, до введення жорсткого карантину на території нашої держави. У фіналі повинні були зіграти команди із Броварів, Богуслава, Білої Церкви і Софіївської Борщагівки, але так вже сталося що в перебіг змагань були внесені корективи. В зв’язку із тим, що представники Білої Церкви не приїхали, турнір було вирішено грати за коловою системою. Але й тут не відбулося без змін. Першими вийшли на паркет господарі, ветерани із Броварів і Софіївської Борщагівки. Гості швидко освоїлися на паркеті споруди і повели вперед – в підсумки досить легко перегравши суперника – 8:2. Три м’ячі у свій доробок записав представник Києво-Святошинського району Анатолій Маткевич, який і став найкращим бомбардиром чемпіонату. Софіївська Борщагівка після цього відмовилася від свого наступного матчу. Тому броварчанам довелося зіграти знову, цього разу із футболістами із старовинного Богуслава. В цій зустрічі основний час  переможця не виявив, 2:2, тому суддям довелося призначати серію шестиметрових ударів. Героєм тут став воротар богуславців Дмитро Осипенко, який своїми «сейвами» приносить перемогу своїй команді – 2:2 (4:3 по пен.).

Таким чином призова трійка розмістилася так:

  • 1 – Софіївська Борщагівка
  • 2 – Богуслав
  • 3 – Бровари

Кращі в номінаціях:

  • Кращий гравець  – Лексо Калдані (Бровари)
  • Кращий воротар  – Дмитро Осипенко (Богуслав)
  • Кращий бомбардир – Анатолій Маткевич (Софіївська Бощагівка)

По завершенні змагань відбулася урочиста церемонія нагородження. Учасників привітали радник Броварського міського голови Григорій Голубовський, заступник Голови КОАФ, голова БМФФ Микола Логвин, начальник відділу фізичної культури і спорту БМР Дмитро Рожков і один із організаторів турніру Олександр Гурін. Вони вручили футболістам-ветеранам нагороди і сфотографувалися з ними на згадку.

СЕРІЯ ПЕНАЛЬНІ В МАТЧІ БРОВАРИ- БОГУСЛАВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *