День відкритих дверей в МФК «Бровари»

У неділю, 30 серпня, на новому стадіоні в парку «Перемога» відбулося свято дитячого футболу – День відкритих дверей МФК «Бровари». На всіх гостей свята чекало безліч цікавих подій і приємних несподіванок.

Броварські муніципали провели два контрольних поєдинки з дуже сильними суперниками. Так підопічні старшого тренера МФК «Бровари» Олександра Кириченка (футболісти 2009 року народження) зустрілися з однолітками із київського «Динаміка». А їх старші товариші, МФК «Бровари» 2007 (тренер Костянтин Білінський) з «Бенфікою». Молодші отримали цілком заслужену перемогу – 3:1, а старші товариші провели дуже цікавий і напружений матч , який вони зіграли внічию – 1:1. Щоб глядачі не нудьгували під час перерв, їх своїми виступами розважали вихованці школи сучасного танцю «WakeUP dance», які яскраво «запалили» на зеленому газоні стадіону МФК «Бровари».

По завершені футбольної частини на арену вийшли члени команди суперколективу фрістайлерів «UkrFreestyle», які продемонстрували майстерність футбольного фрістайлу, а потім провели майстер-клас з усіма бажаючими.

На свято завітала студія «Strong family Brovary» (керівник Володимир Хрипливенко), які за день до цього суперово виступили на «World Workout Battles» в Києві. Наші чемпіони не залишили нікому шансів і зайняли в своїх категоріях всі призові місця, а  тренер Владислав Поліч встановив рекорд відтискань на брусах, зробивши 127 повторень і був нагороджений як рекордсмен світу в цьому виді.

Їх привітали члени команди «Перемога Пальчевського» в Броварській ОТГ – це депутати Броварської міської ради Вікторія Коваленко, Максим Семенов, Вадим Андрієвський, старший тренер МФК «Бровари» Олександр Кириченко, представники місцевого бізнесу Артем Пшеничнюк та Василь Корнієнко, активісти Сергій Потрясаєв та Наталія Спіжова. Вони ж і провели розіграш суперлотерії, в якій міг взяти участь кожен бажаючий, попередньо зареєструвавшись в ній.

Призи були дуже солідні, а головними – бешкоштовний місячний абонемент на відвідування тренувань МФК «Бровари». Ось так цікаво та змістовно відбулося свято дитячого футболу на новому стадіоні в Броварах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *