Друге місце ДЮФК «Каскад» 2004/05 на турнірі в Обухові

З 28 по 30 серпня в місті Обухів відбувся юнацький футбольний турнір  «СК Вертикаль-Обухів Кап» серед футболістів 2004/05 років народження. В ньому взяли участь футбольні клуби з міста Києва і Київської області. Бровари представляв ДЮФК «Каскад», який завершує підготовку до чемпіонату першого дивізіону Дитячо-юнацької футбольної ліги України (старший тренер Олег Трухан, тренер Богдан Трухан). П’ять команд змагалися за почесне звання називатися кращою. Першого ігрового дня броварські «каскадери» отримали дві перемоги – з рахунком 3:0 вони перемогли ковальський «Колос» та були сильнішими за «Вертикаль-Обухів» – 3:1. Таким чином в перший ігровий день в доробку «Каскаду» було шість очок із шести можливих.

Наступного дня було дещо важче. Спочатку ДЮФК «Каскад» зіграв внічию з київською «Єдністю» – 1:1, у в зустрічі, де вирішувалася доля переможця підопічні Олега Трухана зійшлася із ФК «Колос-2» зі столиці футбольної Київщини, Ковалівки. Ця гра також переможця не виявила – 1:1. Таким чином в підсумку ДЮФК «Каскад» та ФК «Колос-2» набрали по вісім очок. Тоді довелося брати до уваги додаткові показники. В підсумку виявилося, що «колосівці» мають в активі на два забиті голи більше і тому ФК «Колос» став переможцем «СК Вертикаль-Обухів Кап», а ДЮФК «Каскад» фінішував другим.

Так вже сталося, що ФК «Колос-2» порушуючи правила «fair play» (чесної гри), виставив на гру  фактично збірну, об’єднавши кращих гравців з двох своїх команд.

При цьому в складі броварчан через травми були відсутні три гравці основи: Ян Богута, Іван Висовень та Ярослав Глазков. Не зважаючи на це, футбольні фахівці та глядачі високо оцінили рівень гри і  підготовки ДЮФК «Каскад», відзначивши його гравців та наставників.

Нагороджував призерів та переможця турніру Обухівський міський голова Олександр Левченко. У «каскадерів» почесний трофей отримав капітан Кирило Устенко, а кращим гравцем турніру було визнано його товариша по команді Дениса Голуба, який був справжнім лідером на футбольному полі і поза ним. Вітаємо гравців та їх наставників, Олега і Богдана Труханів та бажаємо їм подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *