Євген Каштанов: «Я змінюю зараз систему в команді»

Новий тренер «Крижаних Вовків» – про мотивацію всередині команди, перегляді гравців і очікування від майбутнього сезону

Новий головний тренер київських «Крижаних Вовків» Євген Каштанов інтерв’ю XSPORT поділився враженням про роботу в команді, розповів про перегляд потенційних новачків, а також про мотивацію перед стартом сезону в Українській хокейній лізі.

Про тренувальний процес

– Я міняю зараз систему в команді, мені імпонує швидкий, швидкісний і динамічний хокей. Я хочу, щоб команда грала тактично грамотно, тому дуже багато уваги приділяю на тренуваннях тактиці.

У команді я два тижні, сам ще адаптуюся і знайомлюся, але, з перших вражень, всі хлопці працюють добре і ніяких питань до них немає. Говорити конкретно про когось я не буду, ще рано.
Так, тренувальний процес і товариські ігри дають інформацію про гравців, але, знаєте, я вважаю за краще розглядати хокеїстів в офіційних іграх.

Також зараз ми працюємо над тим, щоб ті хлопці, які у нас є, зіграли і відчули на льоду один одного. Хлопцям пропонується зараз нова система, а з нею і нові вимоги. Можливо, у них щось не виходить, але радує те, що у всіх є бажання працювати.

Про перегляд гравців

– За ці два тижні поки я тут, у нас на перегляді було два росіянина, але вони мені здалися нічим не кращими за тих гравців, які з нами вже тренуються, тому вони поїхали. Також у нас був місцевий хлопець, він дуже добре працював і віддавався на льоду, але у нього була велика пауза через яку він пропустив занадто багато часу.

Про мотивацію в команді

– В іграх проти МХК «Сокіл» була хороша мотивація. На льоду хлопці виконували всі вимоги. Я думаю, що коли почнеться сезон, то додасться ще фінансова мотивація від керівництва команди та спонсорів.

Про очікування від початку сезону

– Звичайно, хотілося б дізнатися конкретну інформацію, коли і на скільки змістяться дати старту сезону. Конкретна дата нам потрібна для того, щоб ми могли розпланувати додатковий варіант підготовки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *