Огляд стартових фінальних поєдинків плей-оф УХЛ Паріматч

Долю обох матчів вирішив овертайм

7-го і 9-го жовтня в Кременчуці стартував фінал плей-оф чемпіонату Української хокейної ліги Паріматч, в рамках якого в битві за чемпіонство зійшлися «Кременчук» і «Донбас». Долю обох фінальних поєдинків вирішили овертайми, а дві перемоги в цих зустрічах залишилися за донеччанами.

«Кременчук» – «Донбас» 4:5 ОТ (3:0, 0:1, 1:3, 0:1) и 3:4 ОТ (0:2, 1:0, 2:1)


Рахунок в серії 0:2 

Перший матч кременчужани почали набагато впевненіше своїх супротивників, зробивши заділ на успіх ще в першому періоді. За стартові 20 хвилин матчу «Кременчук» зусиллями Дубініна, Пукса і Тютченка закинув три шайби і істотно вийшов вперед.

За решту 40 хвилин основного часу матчу «Донбас» зібрався з силами і не тільки зробив камбек (відзначилися Туркін, Журавльов і Костіков), але і завдяки технічному голу Віталія Ляльки вийшов вперед.



За 6 секунд до кінця третього періоду вже «Кременчук» відіграв один гол і перевів матч в овертайм. А в додатковий час удача виявилася на боці донеччан і переможна шайба капітана команди Захарова принесла «Донбасу» першу перемогу в фіналі.



У другому матчі серії до чотирьох перемог відіграватися довелося вже кременчужанам. «Донбас» ще в першому періоді двічі прошив Давлетшина і оформив собі комфортну перевагу в матчі – шайби на рахунку тих же Туркіна і Захарова. У другому і третьому періодах «городяни» спочатку зрівняли рахунок, а потім вийшли вперед, але «Донбас» закинув ще одну шайбу і вдруге перевів фінал плей-оф в овертайм.

У додатковий час команди відігравали трохи довше, ніж в овертаймі першого матчу, але результат залишився незмінним – Мільохін прошив Давлетшина і зробив рахунок у фіналі 2:0 на користь донеччан.


Варто зазначити, що третій і четвертий поєдинки фінальної серії плей-офф УХЛ Паріматч відбудуться 12 і 14 жовтня в Дружківці. Початок матчів о 18:45, а прямі трансляції зустрічей будуть доступні в ефірі телеканалу XSPORT.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *