«Донбас» з дублем Буценка обіграв «Кременчук» і знову повів у фіналі плей-оф (відео)

16 жовтня, в Кременчуці відбувся п’ятий поєдинок фіналу плей-оф УХЛ Паріматч між «Кременчуком» та «Донбасом». До цієї зустрічі рахунок в серії до чотирьох перемог між клубами був рівним – 2:2.

У п’ятому матчі серії, на відміну від ігор в Дружківці, команди були більш мотивовані і активні в своїх діях. Хокеїсти раз по раз обмінювалися небезпечними випадами, але надійна гра воротарів не дозволяла відкрити рахунок закинутим шайбам.

Але все ж першими в цьому поєдинку закинули господарі майданчика – Дмитро Созонов прошив Іллю Андрюхова, оформивши своїй команді перевагу. На перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь “городян”.

Відіграватися донеччани почали тільки під кінець другої двадцятихвилинки і з точністю повторили сценарій перших двох матчів в Кременчуці. Спочатку Микита Буценко після відмінного пасу від Іллі Коренчука добив шайбу в порожній кут воріт і зрівняв рахунок, а потім Андрій Сигарьов відмінним маневром вивів донеччан уперед.

Варто було тільки вийти вперед донеччанам, як вони ще більше активізувалися після двох “сухих” матчів. І вже через 4 хвилини в третьому періоді Микита Буценко зробив дубль і збільшив перевагу «Донбасу» до двох шайб. Уже під кінець основного часу матчу «Кременчук» замінив голкіпера на шостого польового гравця і зміг відіграти одну шайбу зусиллями Андрія Денискына, але на більше у кременчужан не вистачило сил і матч закінчився перемогою «Донбасу» з рахунком 3:2.

Таким чином, «Донбас» повів у фінальній серії плей-офф, серія знову переїжджає в Дружковку, де 18-го жовтня о 18:30 відбудеться шостий матч. Пряма трансляція матчу буде доступна в ефірі телеканалу XSPORT.



«Кременчук» – «Донбас» 2:3 (1:0, 0:2, 1:1)

Рахунок в серії 2:3

Шайби: 1:0 Созонов (Леонов, Хрішпенц), 13:22; 1:1 Буценко (Мільохін, Коренчук), 36:24; 1:2 Сигарьов (Бірюков, Монс), 38:05; 1:3 Буценко (Коренчук), 44:08; 2:3 Денискін (Грицких), 59:04.

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Алексюк – Григорян, Хрішпенц – Бойових, Грицьких – Толстушко, Савицький – Варава; Кисельов (К) – Серанов – Тютченко, Леонов – Пукс (А) – Созонов, Гриценко (А) – Волков – Чемерілов, Коробов – Дубінін – Денискін.

Донбас: Андрюхов (Дьяченко); Кутугін – Григор’єв, Кожевников – Кобелєв, Пангелов-Юлдашев – Журавльов; Монс – Туркін (А) – Казаковцев, Шишлянніков – Бірюков – Сигарьов, Мільохін – Буценко – Коренчук (А), Разумов – Захаров (К) – Костіков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *