За підтримки Дмитра Ратнікова відбувся футбольний турнір – Кубок ФФМБ “Броварська осінь 2020”

З 3 по 18 жовтня, в Броварах проходив футбольний турнір — Кубок федерації футболу міста Бровари з міні-футболу «БРОВАРСЬКА ОСІНЬ», який вже став традиційним. Цього року змагання проходили за особистої підтримки відомого політика, кандидата на посаду голови Броварської ОТГ від ПП «Слуга народу» Дмитра Ратнікова.

В турнірі виявили бажання зіграти 14 команд: 6 команд, які грають у вищій лізі чемпіонату Броварів з футзалу («Атлетік», «Авалон», «Альянс», «Вега спорт», «Укрелітцентр» і «Елефант») та вісім першої та другої.

Це – СМ-25, «Штурм», Скіф», «Ред Драгонс», «Метеор», «Орієнтир», «Імпульс» та «Квартал».

Першими вступили в боротьбу команди 1 та 2 ліг. Вони спочатку зіграли матчі 1/4 (попереднього етапу). Пари формувалися в результаті «сліпого» жеребкування. Переможці потрапляли до 1/2 фіналу, кращі команди з якого додавалися до основної групи (команд вищої ліги).

Головна група, після жеребкування, теж розпочинала свої виступи на турнірі з ¼ фіналу. Так вже сталося, що на цьому етапі доля звела потужні «Атлетік» та «Укрелітцентр», переможця цілого ряду останнім кубків. Цього разу краще підготовленими до цього поєдинку стали підопічні Володимира Яришева і «Укрелітцентр» був вимушений повісити «бутси на цвяхи», припинивши подальшу боротьбу за почесний трофей.

Схожа ситуація повторилася в ½ фіналу, коли за іронією долі зіграли «Атлетік» і «зірковий» СМ-25, який за підбором гравців є одним із найсильніших в нашому місті. Тільки серії пенальті вирішила долю фіналіста, коли «пані-фортуна» була більш прихильною до СМ-25. Їх суперником став «Вега спорт», який переграв непоступливий «Альянс».

Таким чином у матчі за Кубок зійшлися СМ-25 та «Вега спорт». Цей день став щасливим ля «Ігоря Щербатюка і Ко». «Вегівцям» вдалося нав’язати супернику свою гру, пресингувати по всьому полю і контролювати хід гри. Це був день лідера атак команди, Сергія Мельника. «Меля» відкрив рахунок в матчі і зумів ще двічі розписатися у воротах СМ-25. Як підсумок – 3:1 на користь «Вега спорту», який стає володарем Кубку ФФМБ «Броварська осінь 2020».

Третім призером досить неочікувано для всіх, але мабуть не для самої команди, став «Альянс», який на останніх секундах зустрічі перемагає «Атлетік» – 2:1.

По завершенні турніру відбулася урочиста церемонія нагородження, на яку завітав сам Дмитро Ратніков, головний меценат турніру, який уважно спостерігав за діями футболістів на футбольному майданчику. Дмитро Геннадійович привітав футболістів з гарною грою, побажав їм подальших успіхів і пообіцяв в разі обрання на посаду голови Броварської ОТГ, опікуватися проблемами спорту і футболу на теренах громади.

Нагороди переможцю та призерам вручали Дмитро Ратніков та президент ФФМБ Микола Логвин. Крім командних визначалися кращі в своїх амплуа. Ними стали:

  • Воротар – Микола Радченко (“Вега спорт”)
  • Бомбардир – Сергій Мельник (“Вега спорт”)
  • Гравець – Богдан Швець (СМ-25)

Зображення може містити: одна або кілька осіб, натовп, дерево та надворі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *