Броварчанин Микола Степанець: “Будемо битися за перемогу”

Збірна України зібралась уперше після чемпіонату Європи-2020 і починає підготовку до старту у відбірній кампанії до Євро-2022. Нагадаємо, що 5 та 7 листопада наша команда в Мінську проведе два відбірні поєдинки проти збірної Росії.  

До столиці Білорусі збірна прибула завчасно – 30 жовтня – для проведення зборів. У складі делегації з Києва разом з тренерами та персоналом вилетіли 11 гравців – Захар Денисов, Максим В’юник, Юрій Шамрило, Тарас Міноцький, Дмитро Горіга, Іван Бурзак, Владислав Донцов, Едуард Кравченко, Дмитро Тютюнник, Станіслав Плясун та В’ячеслав Садовий. Ще четверо – Євген Жук, Євген Буйненко, Владислав Паровінчак зустріли команду вже у Мінську. Решта викликаних на збори мають приєднатись у найближчі дні. 

На жаль, і надалі поповнюється список втрат національної команди. Як повідомив Микола Степанець, захворів на коронавірус лінійний Едуард Захаров.

Нагадаємо, що трансляції стартових матчів збірної України покажуть XSPORT та SPORT 1. 

  • 5 листопада. Україна – Росія. Початок – 17.00
  • 7 листопада. Росія – Україна. Початок – 14.00 

Микола Степанець, тренер збірної України: 

“Гадаю, що буде важка гра, але тим не менш потрібно намагатися брати якомога більше очок проти будь-якого суперника, зокрема і збірної Росії. 31 жовтня ми почнемо міні-збори у Мінську. Головне, щоб була згуртованість, був колектив і  ми будемо битися за перемогу.

У списку на збори у нас 21 гравець, але в останній момент вибув з позитивний тестом на коронавірус Едуард Захаров, на великий жаль для нас, адже у нас є певні проблеми з лінійними. 

Так, наш склад змінився, тому я вважаю наші молодші гравці мають показувати зрілу гру. Тим більш, що багато з них виступають у “Моторі”, який грає на топ-рівні і в таких умовах ці хлопці зростатимуть максимально швидко у своєму рівні”.

Вчора збірна України провела два тренуванні у перший день зборів у Мінську. Займались у тренувальній залі Палацу ігрових видів спорту “Уручьє”. Микола Степанець та його асистент Євген Будко запропонували підопічним відпрацювання захисним схем нападі та захисті. Броварчанин Віктор Горбаха працював із воротарями. Нагадаємо 5 та 7 листопада у збірної України в Мінську два матчі проти Росії у відборі на Євро-2022

Федерація гандболу України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *