5 жовтня українець Денис Берінчик і мексиканець Патріціо Лопес Морено проведуть бій у Броварах

Український боксер Денис Берінчик проведе захист титулу інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі проти мексиканця Патріціо Лопеса Морено, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на прес-службу K2 Promotions.

Патрісіо Лопес Морено – 24-річний мексиканський боксер, який дебютував на професійному рингу в 16-річному віці. З тих пір провів 29 боїв, в 26 з яких перемагав. 18 поєдинків завершилися достроково. Для Морено виїзд до Києва стане другим в кар’єрі. У 2016 році він в Москві програв Манвелу Саргісяну.

В активі Дениса Берінчика 11 перемог в 11 боях (7 нокаутом). Зараз 31-річний українець займає сьому сходинку рейтингу WBO. Титул WBO International Берінчик отримав у грудні 2018 року, нокаутувавши філіппінця Росекі Крістобаля, а в квітні цього року успішно захистив його в поєдинку з досвідченим японцем Ніхіто Аракавою.

“Моя мета – захистити свій титул, яким я дуже дорожу, і рухатися далі до статусу офіційного претендента на титул чемпіона світу. І неважливо, хто буде моїм суперником на цьому шляху – я готовий битися з будь-ким заради титулу”, – сказав Берінчик .

“Денис Берінчик – прохідний боксер. Незважаючи на його олімпійський досвід і титули в професіоналах, він не представляє для мене загрози. Я народився і виріс у Мексиці, у нас таких спаринг-партнерів, як Денис, в дитячій групі б’ють по декілька за тренування. Я лечу в Україну за поясом WBO, і ніхто мене не зупинить”, – заявив Морено.

Бій Беринчик-Морено відбудеться 5 жовтня в Броварах в ТРЦ “Термінал”. Крім Дениса Берінчика, в цей вечір свої бої проведуть українці Олег Малиновський (24-0-0, 7 КО), Дмитро Митрофанов (6-0-1, 4 КО), Мишико Беселія (18-1-0, 12 KO), Василь Чоботар (2-0-0) та інші боксери з нашої країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *