11 вересня у Броварах, на стадіоні “Вега спорт”, відбувся футбольний турнір “Миколайович – 7:0”

В суботу, 11 вересня, в День працівників фізичної культури і спорту України, на майданчику “Вега спорт” відбувся футбольний турнір “Миколайович – 7:0”, присвячений 70-літтю пристрастного футбольного активіста, для якого футбол став справою всього життя – Миколаю Миколайовичу Щербатюку. Він був організований Федерацією футболу міста Бровари та її очільником, Миколою Логвиним при підтримці футбольного актива Броварської громади.

В турнірі взяли участь чотири команди – «Вега спорт», «Укрелітцентр», «Орієнтир» та «RLC».

Перед початком змагань всі учасники привітали дорогого ювіляра, Миколу Миколайовича. Першим слово взяв президент ГС «Федерація футболу міста Бровари» Микола Логвин, який поздоровив його з іменинами, побажав довгих років життя і сімейного щастя і благополуччя. Він також зачитав вітання від голови КОАФ Андрія Засухи. Потім до вітань долучилися представник команд-учасниць та вболівальники. Було багато поздоровлень і подарунків.

Після чого на майданчик вийшла перша пара учасників – «Вега спорт» та «Орієнтир». В складі своєї улюбленої «Веги» на майданчик вийшов і Миколайович. Того дня на полі можна було побачити три покоління Щербатюків, найстаршого, Миколу Миколайовича, його сина Ігоря, капітана «Вега спорту» та наймолодшого, продовжувача футбольної династії, Кіру.

Боротьба точилася тільки в першій п’ятнадцятихвилинці, яка закінчилася з рахунком – 3:2 на користь «Веги». В другій половині «вегівці» впевнено довели матч до перемоги (6:2) і стали першими фіналістами, так як було вирішено провести турнір відразу зі стадії ½ фіналу.

В іншому матчі зійшлися «RLC» та «Укрелітцентр». Перші розпочали гру без воротаря, який запізнювався. Місце в рамці воріт зйняв досвідчений Роман Жмакін. Він достойно відстояв першу половину, але й він був безсилий, припустивши два м’ячі у власні ворота. В другому таймі з’явився вже кіпер, але все ж перемогу святкували «укрелітцетрівці» – 3:2, які й стали другими фіналістами, а  «RLC» потрапив до втішного фіналу, де за третє місце поборовся із «Орієнтором» і переміг – 3:2. В складі «RLC» в матчах за команду був дуже  помітним на майданчику секретар Броварської міської ради Сергій Богуцький.

В головному фіналі зійшлися «Вега спорт» та «Укрелітцентр». Ігор Щербатюк, Сергій Мельник, Віталій Коваль, Микола Радченко, Макс Громей і компанія з перших хвилин перейшли до справи, довівши свою перевагу ще в першій половині до 2:0. Втримали вони її й  надалі – 4:1 та стали переможцями! І як же могло бути інакше, коли святкували ювілей татуся капітана і справжнього «вегівця» душою і тілом.

По завершенні відбулася урочиста церемонія нагородження, яку провів сам ювіляр.

1 місце – «Вега спорт»

2 місце – «Укрелітцентр»

3 місце  – «RLC»

4 місце – «Орієнтир»

Кращий гравець – воротар «Вега спорту» Артем Россипчук

Судді на матчах – Олексій Чорний і Вадим Коваль.

Всі команди отримали смачні кавуни та частування від організаторів та дуже приємні враження, які залишаться в душі кожного учасника надовго..

Здоров’я Миколайовичу і всього самого найкращого!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *