Впевнені перемоги БК «МОБІ ДЮСШ» (Бровари) 2008 вдома

В суботу, 5 лютого, в спортивному залі приватної школи «Мономах» (Чубинського 19) в рамках чергового туру Юнацької баскетбольної ліги Київської області хлопці із БК «МОБІ ДЮСШ» (Бровари) 2008р.н. провели два матчі із БК «ГРОНО–ДЮСШ-16» (Київ) та «ADMIRALS-ДЮСШ»   (Вишневе). Ці зустрічі стали як підготовчий етап до домашніх матчів Чемпіонату України, які відбудуться на «MONOMAH ARENI» 9 і 11 лютого. В гості до Броварів завітають баскетболісти із БК «ДЮСШ» (Дружківка, Донецька область) та  БК «СДЮШОР ім. Літвака» (Одеса).

До честі броварських юнаків вони дуже вдало провели ці поєдинки отримавши в них впевнені перемоги. Вони були сильнішими за «ГРОНО-ДЮСШ-16» (Київ) 64:17 та «ADMIRALS-ДЮСШ» (Вишневе) 97:27.

Тренери мали змогу варіювати зі складом, відпрацювати навики активного захисту та нові взаємодії у нападі. Серед гравців броварської команди слід відмітити Тимофія Кулікова, Євгенія Рубанова та Валентина Карпізіна. Та й інші були «під стать» своїм товаришам по команді. Вітаємо хлопців із перемогою та бажаємо успіхів в Чемпіонаті України!

Їх старші товариші, БК «МОБІ ДЮСШ» 2005 року народження два свої матчі програли:

  • «МОБІ ДЮСШ» (Бровари) – БАМГ (Київ) 52:110
  • «МОБІ ДЮСШ» (Бровари) – «Прогрес» (Крюківщина) 37:67

Нічого, треба провести аналіз дій, виявити свої помилки і йти далі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *