Скандал на Олімпіаді: американському журналісту погрожують через допінгові махінації росіян

Американський журналіст Натаніель Херц поскаржився на погрози в соцмережах після питання російському лижнику Олександру Большунову про допінг.

“Я мав на увазі не самого Большунова, а усіх російських спортсменів – вони вживали допінг, погодивши це на державному рівні перед Олімпіадою у Сочі-2014.

Після прес-конференції я отримав багато повідомлень. Люди продовжують реагувати. Я отримав погрози смертю з російського облікового запису в Facebook. Не можу сказати, що це точно росіяни, але ім’я написане російською.

Як відреагував? Ми повідомили американське посольство в Пекіні. Ті сказали, щоб тримали їх у курсі, якщо ще щось станеться. Поки що все окей”, – наводить слова Натаніеля Херца VG.

Нагадаємо, під час прес-конференції американець поставив Большунову питання про вживання заборонених речовин. Російський спортсмен відповів, що такі питання є неввічливими та порадив Херцу прийти на його тренування. Норвезький журналіст Ян-Петтер Сальтведт підтримав колегу. Він заявив, що Олександра взагалі не має бути на Олімпіаді-2022.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *