У Луцьку стартував Всеукраїнський турнір з футзалу імені Героїв Небесної Сотні

На Волині стартував Всеукраїнський турнір з футзалу імені Героїв Небесної Сотні серед військових ліцеїв та коледжів з посиленою військово-фізичною підготовкою.

У змаганнях беруть участь 9 команд із Волинської, Хмельницької, Київської, Дніпропетровської, Львівської, Харківської, Чернівецької та Одеської областей.

Від імені голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка привітати із стартом Всеукраїнського турніру його учасників приїхав перший заступник очільника області Сергій Мовенко.

«Сьогодні в одному залі зібралися команди військових ліцеїв та коледжів з усієї України, щоб вшанувати учасників Революції Гідності, Героїв Небесної Соні та героїв АТО/ООС. Символічно, що напередодні змагань відбулося відзначення Дня єднання. Адже турнір проходить не лише, для того щоб визначити хто сильніший та більш вправний, а з метою військово-патріотичного виховання, обміну досвідом та духу єднання, – зазначив Сергій Мовенко. – Пишаюся, що змагання проходять на базі Волинського ліцею. Бажаю успіхів усім учасникам турніру і дякую нашій молоді, що обирають шлях захисників України. Вірю, що завдяки їй у нас завжди буде незалежна та гідна держава».

Слід зазначити, що на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні такий турнір проходить вперше. Змагання триватимуть впродовж 18-20 лютого 2022 року.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *